Topa daha sert ve hızlı nasıl vurabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Topa daha sert ve hızlı nasıl vurabilirim?
Halı sahada maç yaparken bazen topa vuramıyorum bile. Bir iki metre zor gidiyor bazen tabi yamuk ve güçsüz vurduğumda. Normalde de istediğim kadar hızlı vuramıyorum. Yani topa falso vermek için ayağın içini kullandığımda topa çok iyi yön verebiliyorum. Ancak güçten kaybediyorum. Uzun mesafelere atınca top ya gitmiyor ya da çok dönüyor ve saire. Ben sağ ve sol ayağımı ve bacağımı geliştirmek istiyorum. Bağa yardım edin.

kaanslmz

kaanslmz

Üye
ronaldonun vuruş stilini dene veya ona benzer bişey bulmaya çalış. Onun videolarını izle

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Duran topa vurmak kolaydır önemli olan hareket halinde iken topa tam güç vermektir. Bunu zidane, normal ronaldo kris olmayan çok iyi yapıyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
Bak şimdi ayağını iyice geriye doğru doğru ger ve son gücünle aban topa bu kadar Nasıl ben hep yapıyorum arkadaşlar bana sabri diyor umarım iy bir kavramdır asdfghjkl

Jitou

Jitou

Üye
Ben Lionel Messi'nin hayatını okumuştum ve oda böyle idi ama artık süper vuruyor taktiği şöyleymiş
Normak topun 4,5 kat ağırlığında top ile her gün baya bi şut çekeceksin tabi ayağın ağrıyacak sonra yavaş yavaş o top sana normal gibi gelecek ve o top ile sert şutlar atabileceksin Sonra birden normal topa geçtiğin zaman o top sana balon gibi gelecek ve hafif şutlarında bile top uçacak ve çok sert gidecek Denemeni tavsiye ederim Messi bizzat bu taktiği denemiştir

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead ve Emma-Watson
CABBAR

CABBAR

Üye
Suya (denize ya da beline kadar olan herhangi bi Suya) gir ve topa vuruyormuş gibi yap. Her seferinde daha hızlı vurmaya çalış. Bacak kasların gelişecektir

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Bacak kaslarını geliştirebilirim elbet ancak bu gücü kullanamadıktan sonra hiçbir işe yaramaz. Messi yöntemi de yatar valla sakata gelmenin lüzumu yok. Korktuğumdan değil de gerekliliğinin olmadığından. Şimdi o yöntem nasıl olacak acaba? O gücü bacaktan nasıl alacağım ben?

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
topun dogru yerine vuracaksin...

ismail

ismail

Üye
bi top yarım kilo 4 katı 2 kilo eder 2 kilyo vyrmak zarar etmez bence :D

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Bence de etmez :D De ne gerek var ben 2 kilo topu nerde bulucam ve nereye vurucam o iki kilo topu ve hangi ayak ve ayakkabı ile onun götürüsü çok :D
Topun doğru yerine vuruyorum yanlış gidiyor.

ismail

ismail

Üye
o zaman baket tponua vur :D bide spor salonlarında ağırlık kaldırıyon ayağınla onu çalış :D

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
Bence de etmez :D De ne gerek var ben 2 kilo topu nerde bulucam ve nereye vurucam o iki kilo topu ve hangi ayak ve ayakkabı ile onun götürüsü çok :D
Topun doğru yerine vuruyorum yanlış gidiyor.

dopun vurdugun yer ve topa vurus seklin orantili olmali topunun neresine vursan ayak disiyla vurduysan kasis alir.

TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Kavis vermede sorun yok. Gücü ayağa aktaramıyorum. Teknik var şükür ama gücü tam kullanamıyorum. Benden çok iyi ve sert vuranlar çok var.

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
normaldir.:naughty: doping al:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ayagının tam içiyle degil de bas parmagının yanlarına yakın vurman lazım ve biraz topun dibine girdiginde hem güc hemde kavis verebilirsin bu durum ayak degil de aksine vücut ve özellikle kollarını nasıl kullandıgına baglı sag ayak kullanıyosan sag ve sol kolların konumuna bak asagıdaki resimden..

Süphesiz ki Gerrard bir numaradır bu konuda ;

Joker.

Joker.

Üye
Doping al :)
Demir adam kıyafetini giy
BACAĞINA AĞIRLIK YERLEŞTİR VE HEP ARTTIRARAK VURMA HAREKETİYOK BENDE İSE GÜÇ VAR AMA TEKNİK SADECE DIŞLA MANYAKŞUT ATIYOM Q7 bi maçta sağ köşeden dışla gol atmıştıya aynısının üst direğe vurdurarak attım :) Kaleci topa baltı ;)

ismail

ismail

Üye
gerrard adamım ya mükemmel topcu :D

Joker.

Joker.

Üye
sol köşe pardon

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
cerrrraaaad bayiiliyom su ingiliz spikerlerin boyle bagirmasina