elive
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Ucuz ve en kaliteli hagisi acaba almayı dusunuyorum 200 den cok olmaması lazım ve kalıtelı olması lazım yardımlarınızı beklıyorum
merhaba ustalarım ilk olarak yerindemi bilmiyorum ama çarşamba günü özenle aldıgım ikinci el mınolta maxxum 7000 aldım yanlız fotoraf makineleri hakkında bilgi sayibi deyilim ve birde benim makinenin kullanma kılavızu yok internette aradım hep ingilizce acaba türkce mınolta 7000 kullanma kılavızu olan ustalarımdan yardım bekliyorum teşekürler ederim
tesekkurler ama bana 100 ıle 200 arası sole guzel olacak ama mp olarak kalıtelı bı urun bulamazmıyım
neden nikon kardeşim bana biri nikonun daha iyi olduğunu ispatlasın elimdeki tüm makineleri satıp yada kredi çekip nikon alıcam boş boş nikon diye yazmayın gittiğiniz fotoraf studyolarında adamlar nikon kullanıyor diye nikon en iyisi değil adamların elindeki makineler sarı beyaz dengesi için ayarlanmış yapılmış makineler çoğu fotorafçıda nikon d70s vardır sebebi, sarı dengesi mükemmeldir bu çok iyi insan portresi çıkartıer vesikalık çeker benim antalyada yaşadığım bir olayı anlatıyım geçen yaz gittim bizim iş yerinde kullandığımız 3 makineyide aldım yanıma 3 de de şelale resimleri çektyim aynı açı tripot üstünde pc attığımda d70s resmen şıçtı d300 iyi d90 orta diyebiliriz ama iş yerinde d70s hepsinden daha iyi studyoda makine harikanikon herzaman için daha kaliteli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?