TonlaKazan'dan Kaç Knt Kazandınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carnewam21

carnewam21

Üye
    Konu Sahibi
TonlaKazan'dan Kaç Knt Kazandınız..
Evet arkadaşlar bugün ayın 20 si ve tonla kazandan kazanılan kntler her ayın 20 de yükleniyor

siz bugün tonlakazandan ne kadar knt kazandınız..

ve ne şekilde kazandınız..

(ben bugün 31 knt kazandım ama bu ay hiç kasmadım, geçen aylarda biraz kasmıştım ama oda ancak 66 da falan kalmıştı... babamda kamu hattı var ordan arayıp kapatıorum bazen..)

bu arada benim tonla kazandan kazandıgım knt'ler dksı 1 knt olarak düşüyor sizin nasll düşüyor..

arslansem

arslansem

Üye
Aradağın kişiye ve tarifeye göre değişir arkadaşım ;)
Ben genelde ton kullanmıyorum.Pepsi den kazandım 3-4 tane 10 ar kontör :)

fbdr1907

fbdr1907

Üye
45:)

ilo53

ilo53

Üye
bu ay cok dusuk 25 ama oncekı aylar 80den asagıya ınmıyodu. suan *123*4# yaptıgımda 220 kntr war pepsıden de kazandıgm kntrlerde war.

myparadisem

Üye
gelnelllikle vodafone takılı olduğu için bu ay sadece 25 kontor kazandım

son 2 günede 1 lik tonla girdim

carnewam21

carnewam21

Üye
    Konu Sahibi
bu ay cok dusuk 25 ama oncekı aylar 80den asagıya ınmıyodu. suan *123*4# yaptıgımda 220 kntr war pepsıden de kazandıgm kntrlerde war.

220 knt nasıl yaptın peki bu kntleri 1 ayda bitirmen gerekiyormu ve bu kntlerde dksı 1 kntden mi hesaplanıyor..

ilo53

ilo53

Üye
220 knt nasıl yaptın peki bu kntleri 1 ayda bitirmen gerekiyormu ve bu kntlerde dksı 1 kntden mi hesaplanıyor..
sılınmıyo bugunun sonunda sılınmesı gerekmıyomu ?? bugun bıtmeden temmuzun kntr yuklendıgı ıcın sılınmıyor. bırde 15 de pepsıden gonderdım 1 ay uzadı. bugunde yuklencek 25. normal kntr gıbı kullanıyorm .500 kntr yapcam.

--------------- Ekleme ---------------

benım kampuslulere dk 1 kntr olarak dusuyo. ındırımım olsa bıle 15 dk 2 kntr gıtmıyo 15 dk konustugun zaman 15 kntr gıdıyo kampuslulerle

Atakan

Atakan

Üye
Şuan 63 tane var.Toplamda 11 kapak 110 kontör...

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Hediye kontorler hiç silinmiyor yeterki toNlakazandan en az 1 kontor yuklensin...hediye dedïğim *123*4# e yuklenenler

ilo53

ilo53

Üye
ewt sılınmıyoo tonlakazandan geldıgı surece

Şebocu

Üye
Arkadaşlar ben 12 kontör kazandım ama hala hattıma yüklenmedi sorun ne olabilir?

ilo53

ilo53

Üye
bılmem bana yuklendı sen yenısın galıba

--------------- Ekleme ---------------

tonlakazan cok ıyı oluyo

expert3458

Üye
tonla kazandan 20 kontör kazandım onuda ben yapmadım arkadaş yaptı tonla kazan linkini bulamadım

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
18 de ben kazandım...

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
20 kontor kazandım ben !!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
30 kazandım

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
dün 45 kontör kazandım genelde 0,5 tolar seçtim bi yakalayabilsem 1kontörlü o zaman 90 ı bulur ama...:)

carnewam21

carnewam21

Üye
    Konu Sahibi
aslında farketmiyor ha 1 kntlük ton ha 0,5 knt ton

zaten aynı numaradan günde max 3 knt kazanıosun 1 kntlükle 3 kere arar... 0,5 kntlükle 6 kere arar gene 3 knt olur..

günde toplam 5 knt kazanaabiliosun..

mesela operatörlerin sınırsız tarifelerinden arayabilirsin kendini arkadaşlarından falan..

benim babamda kamu var ordan arıorum arada..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hiç kazanmadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...