TonlaKazan'dan aranmak isteyenler. ( Hizmetimiz Sona Ermiştir. )

Sponsorlu Bağlantılar

cannnnner

cannnnner

Üye
bende numaraya mesaj attım ama hiç aranmadım neden yh ?

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Meşgule alınıp aranmıyorum :(:(

arşiment

arşiment

Üye
ben daha yeni üye oldum aranmak için ne yapmalıyım

erfc20

erfc20

Üye
kontorü bitmistir ondan aramıodur

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
ben daha yeni üye oldum aranmak için ne yapmalıyım

aramıza hoş geldin. Umarız sürekli bizle olursun. Kayıt için özel mesaj yollaman gerekiyor. Ama şu an şartların tutmuyor. Ana sayfayı tekrar oku. Tekrardan MAXICEP ailesine hoş geldin diyorum.

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar yenıden arama varssa benı arıya bılırsınız ben burdan bıse anlamıyom hangı sayfada yenı forumda belırtın numaramı pmden verırm

erfc20

erfc20

Üye
yattı bu is isterseniz konuyu silin

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Bugün aramalara tekrar başlanıldı sanırım.Teşekkürler.

cannnnner

cannnnner

Üye
ya bende aranmak istiyorum yha

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bugünkü aramalar için çok teşekkürler.. Bu sistemin yeniden başlamasına sevindim ancak aranmak istediğimiz saatleri belirtip o saatlered aranabiliyor muyuz?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ARAMALAR BUGÜNDEN İTİBAREN TEKRAR BAŞLIYOR!

Aranmanız için öncelikle ARANMA KURALLARI'nda belirttiğimiz şartları sağlıyor olmanız gerekmekte olup, şartları sağladığınız taktirde ise aşağıda belirtmiş olduğumuz numaramıza çağrı atmanız yeterli olacaktır. Ardından aranma işleminiz en kısa sürede yapılacaktır.

Aradığımız an aramaya cevap vermeniz gerekmektedir. Cevapladıktan 1sn sonra çağrıyı sonlandıracağız ve tekrar arayacağız. Toplamında ise 3 arama alacaksınız.

Her ayın 20sinde yüklenilen kontörleri *123*4# Kombinasyonu ile sorgulayabilirsiniz.

Aranmak isteyen arkadaşlar PM ile telefon numaralarını yazarak talepte bulunabilirler.

Lütfen TonlaKazan üyesi olmayan arkadaşlarımız Aranmak istemelerini talep etmeden önce TonlaKazan üyeliklerini yapsınlar.

Çağrı atmanız gereken numaramız 0534 636 06 73'dür.

ARANMA KURALLARI:

1) Aranma sisteminden aranmanız için forum içinde en az 50 Mesajınız bulunması gerekmektedir.

2) Forum üyesi olarak en az 10 adet konu açmış olmanız gerekmekte olup, bunun 5 adeti GSM Operatörleri içinde olması gerekmektedir.

3) Mesaj yazmak ve mesaj sayınızı arttırmak için istediğiniz bölümümüzü kullanabilirsiniz. Konu Dışı vb. konuları da kullanabilirsiniz. Bu şartlara uygun olan arkadaşlar forumda takip edilecektir. Eğer ki şartları sağladığınız halde gözümüzden kaçıp da aranmıyorsanız Arama yapılan hatlara çağrı ya da mesaj atarak aranmanızı sağlayabilirsiniz.

DİKKAT: Liste güncellenmiştir. Daha önce kayıt olan arkadaşların tekrar kayıt olmasına gerek yoktur.

Saygılarımızla...

kardeş ben de aranmak istiyorum istenilen şartlar mevcut .. Kayıtlar devam ediyor mu numara mı pm ile göndereyim mi..

byilmazZ

byilmazZ

Üye
bilgi için tesekkürler süper bi uygulama :oke:

erfc20

erfc20

Üye
kontor almıs demekki

arşiment

arşiment

Üye
ok benim az kaldı ozaman:):)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün tüm listeyi arayacaktım arkadaşlar 34. kişiye geldim şarjım bitti :( Şarj aleti de maalesef iş yerimde yok. Aramaları tamamlayamadım bu yüzden.

arşiment

arşiment

Üye
benide listeye eklermisiniz tksharmely

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
tksharmely kardeş ben dün pm qöndermiştim inşallah listenize eklemişsinizdir.. teşekkürler

arşiment

arşiment

Üye
ben listeye eklendimmi eklendiysem haber verin teşekkürler

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bugünkü aramam da yapıldı.. Teşekkürler :oke:

arşiment

arşiment

Üye
bugünkü aramalar için teşekkürler günde numaraya çağrı mı atcam yok listeden mi aranacağım

Üst Alt