tonla kazanda kazanılan konturler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
tonla kazanda kazanılan konturler

Kategori: - Tarih: 09 Ocak 2009
TonlaKazan’dan kazanılan hediye dakika/kontörleri aşağıdaki kurallar doğrultusunda harcayabilirsiniz
TonlaKazan üyeleri ay sonunda kazandıkları hediye dakika ve kontörleri yükleme tarihinden itibaren 1 ay boyunca sadece Turkcell’lilerle yapacakları ses görüşmelerinde kullanabilirler.
Üyeler TonlaKazan’dan kazandıkları hediye kontörleri aşağıdaki ücretlendirme kurallarına göre harcayabilirler;
• Kampusiçi görüşmelerde dakikası 1 kontör
• Kampuscell abonelerinin Kampuscelldışı Turkcell’lileri aramalarının dakikası 3 kontör
• Diğer kontörlü hat aboneleri için dakikası 4 kontör

İlgili: , , ,

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Pek bi değişen kural olmamış gene aynı gibi teşekkürler bilgi için :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
önceden doğrudan hatta yükleniyordu ve süresi yoktu ama şimdi hediye kontör olduğu için 1 aylık bi bu değişiklik var...Gördüğüm kadarıyla...

erfc20

erfc20

Üye
diger hatlarıda arasak olyor yani ölemi

use2000

use2000

Üye
Hayır olmuyor; diğer derken kampus dışı aboneler kasttediliyor.

erfc20

erfc20

Üye
tamam yanlıs okumusum ben simdi farkettim :D

arslansem

arslansem

Üye
Daha nolsun normal kntr olarak eklenmiyck artık :mahcup:

use2000

use2000

Üye
iyi de 2-3 aydır durum böyle zaten

erfc20

erfc20

Üye
bende degisiklik yaptı deyince baska hatlarlada konusabilioz sandım bu tonlakazanda zaten iyice cıvıttı

arslansem

arslansem

Üye
Eskiden normal kntr olarak ekleniyordu

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Ben yeni üyesi olduğum için pek kuralları bilmiyorum bildiklerimdede değişiklik yok bende ilk üye olduğumda kontör gelirde 3000 sms yaparım diyordum bi baktım hediye olarak konuşma geliyor napalım böle idare edicez :(

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Keşke eski sistemdeki gibi normal kontör verilse.. Neyse ki kampüslüler düşünülmüş ve 10 dksi 1 kontör olmasa bile dakikası 1 kontör yapılmış :):)

use2000

use2000

Üye
Evet en azından 90 dakika bedavam olmuş oluyor :oke:

imece iletişim

imece iletişim

Üye
ne güzel köntörü transfer ediyorduk köntörü olmayan garibanlarda yararlanıyordu garip ler üzüldü fakirin cilesi ölünce bitermiş.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ne güzel köntörü transfer ediyorduk köntörü olmayan garibanlarda yararlanıyordu garip ler üzüldü fakirin cilesi ölünce bitermiş.

Evet yaa hem annemin, hem babamın hem de kardeşimin hattını üye yapmıştım. Her ay 150 kontör geliyordu. Ben onlar çakmasın diye Çalarken dinlet üyeliğinden alınan 12 kontörü onalrda bırakıp 138 i transfer ediyordum. Bana toplamda 4x138 den 600'e yakın kontör geliyordu :(

ysr86

ysr86

Üye
iyi de ne değişiklik olmuş bu değişiklikler zaten yapılmıştı ve forumda açıklanmıştı. Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum 1-2 aydır bu şekilde işliyor

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
iyi de ne değişiklik olmuş bu değişiklikler zaten yapılmıştı ve forumda açıklanmıştı. Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum 1-2 aydır bu şekilde işliyor

Değişiklik olmamış da, konuyu açan arkadaş bu kontörleri nerelerde nasıl kullanabileceğimizi göstermek istemiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...