TomTom Navigator 6 ve Türkiye Haritası

Arkadaşlar merhaba bende Htc P-3300 pda var ve üstünde kurulu tomtom var5 ama sadece ban istanbul haritasını ilk acdıgımda yükledi ve etkin hale getırdıyımde GPs uydu arıyor diyo ve uzuun ca arıyo ama bir türlü acılmıyo.İnternete tomtom mun yetkili bayi yada satış noktalarını bulamadım bilen varsa bane yardım ederse seinirim

olcaysen

Üye
arkadaşlar bende asus p535 var.ben İGO MY WAY programını kullanıyorum. neden İGO MY WAY programını kullanmıyorsunuz. Türkiyeyi en güzel şekilde gösteren haritalar onda mevcut. tom tom basit kalıyor bence. tüm türkiyeyi karış karış gezdim igo my way programı ile.metre sektirmiyor.

svestica

Üye
bende pro çalışmıyor ******ini yazıyorum enter diyorum aktfleştirme şifresi çıkmıyor kendini kapatıyor ptogram napmam lazım acil cvp

ozyel

Üye
Merhaba tomtom one var bu haritazi nasil kurmam gerekizor ? Tskler..

Arkadaslar bunu Orbit 2 XDA ya nasil yüklicem ???
Bende TomTom version 6.032 var.
Türkiye haritasini yükledim kartin ana yüzüne. Simdi olmasi lazim
degil mi ?????????

x_ates

Üye
hocam n73 te calışıyormu ?

repcom

Üye
Merhaba, bende satin aldigim tomtom 5 ve tüm avrupa haritalarının CD leri de var. ama HP Ipaq arizalaninca yenisini verdiler ve eski code ise yaramadi. Tomtom da bir turlu destek vermiyor. sizin mapi yukledim ama code soruyor. Yardimci olabilirmisiniz?

ERCA

Üye
bu harita programları TOMTOM ONE navigasyon da çalışabilirmi bana tr haritası lazım bir aydır çalışıyorum yüklediklerimde etkinleştirme kodu şifre gibii sorunlarda çalıştıramadım yardımınız olursa teşekkür ederim

serincen

Üye
Garmin bende n73 de kurulu ve sorunsuz çalışıyor

Dj-Vatan

Üye
arkadaslar bu haritanin ch de at si de varmi isvicre avusturya ve almanya

Arkadaslar bende n95 var ama tomtom gprs yı yukleyemedım bınpa yı bulamıyor sebeke yok dedı bana bır nagıvator lazım yardım edersenız sevınırım adres pirana_32@hotmail.com

mutant52

Üye
Arkadaşlar bende de Nokia N82 var ona yüklemeye çalıştım fakat yüklemedi. UIQ3 eksik dedi. TomTom programını telefonuma yüklemek istiyorum fakat olmadı sizler ne tavsiye edersiniz acaba?

tesekkurler harita icin fransadan sevgiler

anstel

Üye
merhaba arkadaşlar acaba n96 da çalışırmı bu program fikri olan varmı acaba

haritalar icin cok tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

ben haritayi indirdimde parolayi istir .bana birlgi verirmisiniz.tsekkurler.

adım gibi bi link koyarsın
yarım yamalak bozuk ne bu ...
sağlam olanı varsa versene

anil811

Üye

işte bu açıklama işime yaradı. çok teşekkür ederim.
konuyu açan için de ayrıca teşekkürler ve saygılar