Arkadaşlar benim öğrenmek istediğim konu; haritaları PC ortamında yani Windows XP'de açıp çalıştırabilir miyim? GPS alıcısı olmadan sadece rota bilgisini ( bir noktadan diğer noktaya yol tarifi) almak için kullanabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu konuda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Olayı çözmekte biraz zorlandım ama verilen tariflere harfiyen uyulursa çözülüyor.Tekrar teşekkürler.Kolay gelsin.
Bendede HTC var, tomtom 6032 yüklü, Burda verilen turkiye haritasini , hafiza kartina kopyaladim, fakat tomtom görmüyor karti, sanirim uyumlu degil 6032 ile.
Bu konuda çok kisi istek yapmis, fakat kimseden yardim gelmemis.
Yokmu kimsede türkiyenin detayli haritasi, yani bizim köydeki inegi bile bulabilecek kadar
Kullandigim telfon : Htc tytn II
slm arkadaslar ONBASI BANA TOMTOMUN 710 SERISININ TAM KARTI LAZIM BENDE BÜTÜN CEP TELEFONLARI ICIN NAVIGASYON VAR BANA YARDIMCI OLACAK ARKADASLA BÜTÜN DOSYALARIMI PAYLASMAK ISTIYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA MNS adresimi ekleyin mavilimnediyeyim@hotmail.de
p1i e calisiyor Kardes bende yükle bu TR_650 yani Türkiye Dosyasi bende yüklüydü yanliz bu EAST Europa , yani TR Ana CAdeler Istanbul, Ankara ve Izmir.
TomTom Türkiye daha yeni cikti .