Tk file explore sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Ozan Can-

-Ozan Can-

Üye
    Konu Sahibi
Tk file explore sorunu
arkadaşlar benim telefon Tk file explore la açamıyorum pc studionun tüm herşeyi yüklü port görmüyo nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
1.Telefonu bilgisayara bağlayıp PC Studio yada Kies ne kullanıyorsanız onun telefonu gördüğünden emin olun.
2.Denetim Masası Modemlere ulaşıp Samsung Mobil Modeme atanan COM port numarasını öğrenin.(Örneğin COM13)
3.Kies yada PC Studio ne kullanıyorsanız o programı kapatın.Telefon bilgisayara hala bağlı olmalı.
4.TK File Explorer ı çalıştırın ve ayarlar kısmında ilgile yere COM13 ü girin.Onaylayın ve ardındanda bağlan deyin.

-Ozan Can-

-Ozan Can-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

sentetik

sentetik

Üye

Burası tmm kardeş ama baglan dedigimde şu hatayı alıyorum ??

Bir türlü çözemedim bu programı yardımcı olabilirmisin

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye

Burası tmm kardeş ama baglan dedigimde şu hatayı alıyorum ??

Bir türlü çözemedim bu programı yardımcı olabilirmisin

İlgili basamakta Kies yada PC Studio ' yu kapattın mı? COM Port numarasının doğru olması halinde sorun bahsettiğim programların açık olmasından kaynaklanıyor.

Birde şunu söyleyeyim kies i çalıştırdın telefonu bağladın kies teli gördü.Buraya kadar tamam.Com portu öğrendin burası da tamam.Bu noktada kies i direk kapatıyorsun.Yani telefonun bağlantısını programla kesmeye çalışma.Direk kies te telefon görünürken kapat programı.Ondan sonra tk file da ayarlara com portu yaz ve bağlanmaya çalış.Bu şekilde sorun çıkmaması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...