katılıyorum...ben de bunu belirttim zaten..!mantık dışı diye alaya almakta saygısızlık olur zaten..!Mantık dışı olan şeylere itibar etmemek yerine, açıklarsanız hepimizin faydasına olur.
Ben sadece araştırdıklarımı, bildiklerimi yazdım. Sonuçta burası bir paylaşım platformu. Mantık dışı diye bir ibare koymak pekte hoş olmasa gerek. Umarım film çıkar da hepimiz izleriz.
Teşekkür ederim.
arkadaşım...fragmanın bazı kısımları gerçekten toplamaa bazı kısımları ise orjinal yapım...ayrıca yanılmıyorsam mantık dışı dediğin kısım buzdan çıkma hikayesi...açıklık getiriym...böyle bir teknoloji var...hatta şu an amerikanın bilmem ne enstütüsünde bi amcamız kendini dondurtmuş yaşıyo...hayati fonksiyonları da gayet normal işliyomuş ve en küçük torunu 40 yaşına gelince çözdürülmeyi vasiyet etmiş...saçma değil gerçek...fragmanın kesitlerinin toplama olduğuna mantık dışı diyosan da...adam biliyo konuşuyo...araştır izle sende gör...ha tabi tamamı alıntı değil...dipnot...
birincisi ;açıklamamışsın mantık dışı dedğin şeyi herkes sormasına karşın , bizde anladığımıza cevap veriyoruz el mecbur.İkincisi;doğru olduğunu düşündüğüm şeye katılıyorum...kime ne...Üçüncüsü;sataşmaya gerek yok,durduk yere ısıyı arttırmayalım yüzeysel,küresel...gerekenden de haberim war merak etme...her gördüğün şeye katılma be kardeşim.hem yanlış anlamışsın zaten ben ona mantık dışı demedim.kendince bisürü bilimsel açıklama yapmışsın konuyu anlamadan.dipnotunda bile çok yüzeyselsin haberin yok.ha bu arada daisy arkadaşım senin üzerine alınmana gerek yok.sonuncta bu senin mantığın değilki.ben bu habere mantık dışı dedim okey.sorun yok...