titanik 2 geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
titanik 2 geliyor...
İnanması gerçekten çok çok çok güç ama malesef seri yapacaz diye İlki hafızalara kazınan efsane bir filmi katledip 2. çekildi...Neler söylenir ama ben yinede bişey demiyeyim..NE gerek var macera aksiyona anlasak bi..

Jack, Titanik'in kalintilarinda buz kalibi halinde bulunur. Yuzeye
cikarildiktan sonra birtakim bilimsel calismalarla hayata döner ve eski
aşkini arar... Ilk filmdeki havayi kaybetmemek icin "My heart will go on"
un remix'ini kullanmislar.işte Fragman..

dreamgirls

dreamgirls

Üye
"My heart will go on" un remix'i çok güzelmiş :)
bu filmin devamını çekseler bile jack rolündeki leonardo di caprio yaşlandı yaw, aynı jack olamaz ki:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Kesinlikle Katılıyorum..

Titanik 1 Bittikten Sonra Vakit Kaybetmeden Çekimlere Başlanmış Olmalı..
Leonardo Di Caprio'nun Yanısıra Başka Fimlerden de Tanıdığım Birkaç Oyuncu da Yeni Filmlerinden Daha Genç Görünüyorlar..

Titanik'in O Büyüleyici Konusunu Katletme Çabasına Girmişler..

Büyük İhtimalle de İzlemem..

Konu İçin Teşekkürler..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Her ne kadar konusu saçma gelse de, titanic titanictir her türlü izlerim. :)

Daisy

Daisy

Üye
Yahu bu haber 2006'dan beri var resmen. :ss

lovestar

lovestar

Üye
güzel yaratıcı bir fikir olmuş.fragmanı beğendim.seri çekilmesi orijinalini bozmazki.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Cok sacma olur yani film bir ask filminden bilim kurguya dönmüş gibi olur belki filme yaratık filan da eklerler

erfc20

erfc20

Üye
bu fragman 3-4 yıl öncesinin fragmanı yaw böyle bir film yok boşa beklemeyin :D

Nazy

Nazy

Üye
eğer doğruysa kesin izlemeliyim
kesin izlerimde
şimdiden bile heyecan bastı
ama fragmanda Rose un öldüğünü görmemiz
fragmanın gerçek olma ihtimalini biraz düşürüyor
çünki eski filmde son ana dek ikisinin bir araya geleceğini sanmıştık
ki Rose un flikalardan titaniğe geri atladığı sahne o yaşta bile beni duygulandırmayı
başarmıştı

TopFury

TopFury

Üye
görüyorum ki arkadaşlar baya bi ön yargılı davranıyosunuz...birincinin hastası olanlar buna bayılacaklardır...ayrıca duygusallığa sikkat edeseniz fragmanı bile ağlatılacak seviyede derim...tabi bu da benim görüşm...ha ve de...fragmanda ki bazı sahneler leo di caprio'nun sıkıysa yakala filminden alıntı...ayrıca bu hikaye de bayaa bi alıntı...titanic'in tek katledildiği konu,öykünün çalıntı olmasıdır...bilen bilir ''kaptan amerika'' adlı çizgi roman kahramanını...öykü yüzde 80 aynı...asıl bende bunu ayıpladım yapımcılarda...ha bi de şu var...marvel filmlerinde oynayan albay yine burda da oynamış...hadi adamların konusunu çalıyosunuz...ne diye filmlerinde oynayan albayında aynen getirip koyuyosun...cık cık...ayıpladım...

Ozan

Ozan

Admin
Fragmanı görünce bende heyecanlananlardanım gerçekten...
Serinin çekilmesi güzel olmuş, titanic 1 i izleyenlerin büyük çogunlugunun izleyeceğini ve hasılatının baya olacağını düşünüyorum .

Daisy

Daisy

Üye
Ya arkadaşlar bu fragman 2006'dan beri ortalıklarda ve söylenen şu ki fragman Leonardo DiCaprio'nun filmlerinden kesitler alınarak bir profesyonel tarafından oluşturulmuş.

2006'dan beri gösterilen bir fragman var ortalıkta ve hala çıkması bekleniyor. Garip. :bilmem:

İmparatore

İmparatore

Üye
Fragmani Süper görünüyor izlemek lazim

benhjk

benhjk

Üye
fragmanda rose'nin öldüğünü göstermişler geöstermeseler belki daha fazla izlenidi
-- rose ölmüş işte nesini izleyim.

lovestar

lovestar

Üye
rose yaşamış olsa 96 yaşında oluyordu o zaman zaten varlığı bişi ifade etmeyecekti.o zaman kahramanımız jack in film boyu arayacağı hayalindeki rose yok olacaktı.bence bu kadar emek verildiyse bu filmin çıkması lazım.hiç başka filmlerden alınan kesitlere benzemiyor.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ya arkadaşlar bu fragman 2006'dan beri ortalıklarda ve söylenen şu ki fragman Leonardo DiCaprio'nun filmlerinden kesitler alınarak bir profesyonel tarafından oluşturulmuş.

2006'dan beri gösterilen bir fragman var ortalıkta ve hala çıkması bekleniyor. Garip. :bilmem:

Sanırım Yazdığınızı Kimse Görmüyor.. :)

lovestar

lovestar

Üye
yok kimse kör değil herkes görüyorda mantık dışı oldugundan itibar edilmemiş olabilir.çünkü eski filmlerden alınan kesitler değil bu çok bariz...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
yok kimse kör değil herkes görüyorda mantık dışı oldugundan itibar edilmemiş olabilir.çünkü eski filmlerden alınan kesitler değil bu çok bariz...

Mantık dışı olan kısımları söylersen biz de öğreniriz. :oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ben Kimsenin Kör Olduğunu İddia Etmedim Arkadaşım..
Zaten Kimsenin de Kimseye Böyle Hakret Etmeye Hakkı Yoktur..
Ayrıca Mantık Dışı Olan Tarafı Ne Açıklarsan Sevinirim..

TopFury

TopFury

Üye
arkadaşım...fragmanın bazı kısımları gerçekten toplamaa bazı kısımları ise orjinal yapım...ayrıca yanılmıyorsam mantık dışı dediğin kısım buzdan çıkma hikayesi...açıklık getiriym...böyle bir teknoloji var...hatta şu an amerikanın bilmem ne enstütüsünde bi amcamız kendini dondurtmuş yaşıyo...hayati fonksiyonları da gayet normal işliyomuş ve en küçük torunu 40 yaşına gelince çözdürülmeyi vasiyet etmiş...saçma değil gerçek...:box fragmanın kesitlerinin toplama olduğuna mantık dışı diyosan da...adam biliyo konuşuyo...araştır izle sende gör...ha tabi tamamı alıntı değil...dipnot...

Üst Alt