Tirsiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berky41

berky41

Üye
ey ruh geldiysen bir sekilde belli et. Tık tık tık :ehe

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
kardeş yalan yalan:) sen ona zarar vermedikçe o sana zarar vermez de veremez de. Yalnız şöyle birşey var "MUSALLAT" oluyor 3 harfliler. O zaman işin yaş imam bile zor kurtarır Seni. Şimdi korktun mu ahbap Ha :d:

3 harfliler derken? Bu senin onlardan korktuğunu gösterir. Ve ayrıca kuran-ı kerimde cin suresi var. Yani bu 3 harflileri kim çıkarmışsa artık. Kuranda cin adlı bir sure varsa ve onlardan bahsediyorsa demekki korkmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

ey ruh geldiysen bir sekilde belli et. Tık tık tık :ehe

Gelemiyorum.... Kapıyı aç.... :ehe

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Adres verin mum alip yarim saat sonra kapiniza geliyim :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Dalgalara bak dalgalara. Şuan yanınıza gelse ne yapacağınızı tahmin bile edemiyorum tövbee :nono:

berky41

berky41

Üye

3 harfliler derken? Bu senin onlardan korktuğunu gösterir. Ve ayrıca kuran-ı kerimde cin suresi var. Yani bu 3 harflileri kim çıkarmışsa artık. Kuranda cin adlı bir sure varsa ve onlardan bahsediyorsa demekki korkmaya gerek yok.

- - - Eklendi - - -

3 tıkla kapı acılıyor. Kapı sayemizde yalama olmus kilitlenmiyor. Anahtarı nereye koyduğumu unuttum.:ehe

- - - Eklendi - - -

Adres verin mum alip yarim saat sonra kapiniza geliyim :D

maxicep gereksizlerdeyiz bekleriz.

- - - Eklendi - - -

Dalgalara bak dalgalara. Şuan yanınıza gelse ne yapacağınızı tahmin bile edemiyorum tövbee :nono:

tırstınmı

Revengeful

Emekli Yönetici
Korkmazsan musallat olmazlar merak etme :D irade ile alakalı :D

berky41

berky41

Üye
Korkmazsan musallat olmazlar merak etme :D irade ile alakalı :D

:oke: doğru diyon. Korkanların bana gore %80 konu hakkında bilgisi olmadığı halde kulaktan dolma soylentileri doğru olduğunu zannettikleri icin korkuyorlar.

mstf_l

mstf_l

Üye
Yav niye korkuyonuz felak,nas her derda dermandır. Korkunca okuyun. Allah'a sığınıyorsunuz sonuçta.

Hem bunlar da insanlar gibi İyileri de kötüleri de var. Ayrıca yaptıkları her kötülüğün cezasını çekecek onlarda bizim gibi.

Benim dediğim gibi bi felak,nas yanına da 3 ihlas çaktınızmı daha kimden korkuyonuz.

- - - Eklendi - - -

Pskopatlarına denk gelmeyin yeter :D

- - - Eklendi - - -

Bi de ateist olmasın, fayda etmez. :d:

ismail

ismail

Üye
Revengeful abi sen nasıl yiyon onları?
Tadları nasıl?
Bide yediğin gerçek mi
Cin eti harama değil mi
Onlar geviş getiriyor mu?
Sana çok sorum var ama kısaca bunlar :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Haksızlık var arkadas. Onlar bizi görüyor ...

- - - Eklendi - - -

Dalga gecmek istemiyorum ama bunlar bizim gibiyse icat falan yapıyorlarmıdır :D Zeki mi acaba onlar :DVallah merak ettim :D bilgi sahibi olan varsa anlatsın :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye

- - - Eklendi - - -

Dalga gecmek istemiyorum ama bunlar bizim gibiyse icat falan yapıyorlarmıdır :D Zeki mi acaba onlar :DVallah merak ettim :D bilgi sahibi olan varsa anlatsın :D

Haxballa gel bırak burayı :kop:

jackalmami

jackalmami

Üye

- - - Eklendi - - -

benim bildiğim; onlarında bizim gibi kurulu bir düzeni var. Eşi, dostu, ailesi, devleti, memleketi, akıllısı, akılsızı, teknolojileri(bundan pek emin değilim:ehe) ,dindarı, dinsizi....... Böyle uzayıp gider. Kısacası; biz nasılsak onlarda aynı öyle. Tek fark onlar farklı dünyanın cinleri :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

benim bildiğim; onlarında bizim gibi kurulu bir düzeni var. Eşi, dostu, ailesi, devleti, memleketi, akıllısı, akılsızı, teknolojileri(bundan pek emin değilim:ehe) ,dindarı, dinsizi....... Böyle uzayıp gider. Kısacası; biz nasılsak onlarda aynı öyle. Tek fark onlar farklı dünyanın cinleri :d:

farklı dünya mı:hmmm

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kulak alışkanlığı Işte böyle öğrettiler diyim :D ayrıca söylediğim şey de mantıksız değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt