MarjinaL -TR
Üye
Konu balığına "Dikkat cin var" yaz bari girmeyek![]()
konu balığı derken?

biliyorum ş harfi eksik amaç laf olsun ehe
- - - Eklendi - - -
'Dikkat kopak var' olmasın?

Konu balığına "Dikkat cin var" yaz bari girmeyek![]()

kardeş yalan yalansen ona zarar vermedikçe o sana zarar vermez de veremez de. Yalnız şöyle birşey var "MUSALLAT" oluyor 3 harfliler. O zaman işin yaş imam bile zor kurtarır Seni. Şimdi korktun mu ahbap Ha
![]()
ey ruh geldiysen bir sekilde belli et. Tık tık tık![]()

3 harfliler derken? Bu senin onlardan korktuğunu gösterir. Ve ayrıca kuran-ı kerimde cin suresi var. Yani bu 3 harflileri kim çıkarmışsa artık. Kuranda cin adlı bir sure varsa ve onlardan bahsediyorsa demekki korkmaya gerek yok.
- - - Eklendi - - -
Gelemiyorum.... Kapıyı aç....![]()

Adres verin mum alip yarim saat sonra kapiniza geliyim![]()
Dalgalara bak dalgalara. Şuan yanınıza gelse ne yapacağınızı tahmin bile edemiyorum tövbee![]()
Korkmazsan musallat olmazlar merak etmeirade ile alakalı
![]()
doğru diyon. Korkanların bana gore %80 konu hakkında bilgisi olmadığı halde kulaktan dolma soylentileri doğru olduğunu zannettikleri icin korkuyorlar.

Haksızlık var arkadas. Onlar bizi görüyor ...
- - - Eklendi - - -
Dalga gecmek istemiyorum ama bunlar bizim gibiyse icat falan yapıyorlarmıdırZeki mi acaba onlar
Vallah merak ettim
bilgi sahibi olan varsa anlatsın
![]()

Haksızlık var arkadas. Onlar bizi görüyor ...
- - - Eklendi - - -
Dalga gecmek istemiyorum ama bunlar bizim gibiyse icat falan yapıyorlarmıdırZeki mi acaba onlar
Vallah merak ettim
bilgi sahibi olan varsa anlatsın
![]()
) ,dindarı, dinsizi....... Böyle uzayıp gider. Kısacası; biz nasılsak onlarda aynı öyle. Tek fark onlar farklı dünyanın cinleri 
benim bildiğim; onlarında bizim gibi kurulu bir düzeni var. Eşi, dostu, ailesi, devleti, memleketi, akıllısı, akılsızı, teknolojileri(bundan pek emin değilim) ,dindarı, dinsizi....... Böyle uzayıp gider. Kısacası; biz nasılsak onlarda aynı öyle. Tek fark onlar farklı dünyanın cinleri
![]()

3 harfliler derken? Bu senin onlardan korktuğunu gösterir. Ve ayrıca kuran-ı kerimde cin suresi var. Yani bu 3 harflileri kim çıkarmışsa artık. Kuranda cin adlı bir sure varsa ve onlardan bahsediyorsa demekki korkmaya gerek yok.
- - - Eklendi - - -
Gelemiyorum.... Kapıyı aç....![]()
ayrıca söylediğim şey de mantıksız değil 
farklı dünya mı
[

seninle biz farklı dünyaların insanlarıyız dediklerinde sorun olmuyorda ben bu lafı cinler için kullandığımda mı oluyor![]()
cin hemde eticin yedinizmi.
seninle biz farklı dünyaların insanlarıyız dediklerinde sorun olmuyorda ben bu lafı cinler için kullandığımda mı oluyor![]()
tamam o zaman