Pirlo'ya benzemediğimi fark ettim :hmmm :aha:
Kiziltilki1 Üye ben niye baskasına benzicem onlar bana benzesin. Eskiden kendime benziyordum. Galiba yine kendime benziyom.
ben niye baskasına benzicem onlar bana benzesin. Eskiden kendime benziyordum. Galiba yine kendime benziyom.
cukuleaks Üye Kiziltilki1' Alıntı: ben niye baskasına benzicem onlar bana benzesin. Eskiden kendime benziyordum. Galiba yine kendime benziyom. Genişletmek için tıkla ... Yok artık
Kiziltilki1' Alıntı: ben niye baskasına benzicem onlar bana benzesin. Eskiden kendime benziyordum. Galiba yine kendime benziyom. Genişletmek için tıkla ... Yok artık
bill_ Üye HacKLess' Alıntı: Ronaldonun tipi yamukki E vücdudu sende olamıyacağına göre Genişletmek için tıkla ... iyi top oynarım ordan geliyo tip olarak kenan komutan a benziyorum daha cok
HacKLess' Alıntı: Ronaldonun tipi yamukki E vücdudu sende olamıyacağına göre Genişletmek için tıkla ... iyi top oynarım ordan geliyo tip olarak kenan komutan a benziyorum daha cok
everest22 Üye Aşki memnunudaki behlül aynim ama kuzey beni andirmiyo bile bukadar fark olduguna bende şaşirdim ama yalan değil benziyorum
Aşki memnunudaki behlül aynim ama kuzey beni andirmiyo bile bukadar fark olduguna bende şaşirdim ama yalan değil benziyorum