TibiaME S60v5 20mb

Sponsorlu Bağlantılar

emretwoolf

emretwoolf

Üye
walla 24cü serverde türk guildi kurduk bugün:D

SilentOne

SilentOne

Üye
teşekkurler

OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
online sanırım şey wifiden girermi acaba? girmiyosa oynayamam

everest11

everest11

Üye
girer zaten bedava deseler oynamam türkçe değil birde ne yapıcağız bilemiyorum

veyselcelik

Üye
wifi den girmiyor. bağlanamıyor internete.

emretwoolf

emretwoolf

Üye
wifiden giriyor yaw:S

baho908

Üye
ben 19. serverda oynuyorum sadece turklerin oldugu guild kurdum oynayacak arkadaşları beklerim oyundaki ismim crixus

Brklp92

Üye
Arkadaslar dosya bozuk hatası aldım ltfn yrdm edin bu tarz oyunları cok sevyorum. Nasıl yükleyecegim ? :(

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
onlineye benziyor.
Bunların boyutu büyük oluyorlar
Online değilse güzel

teşekkürler.....

TEŞEKKÜRLER...!!!:oke:

aga helalin var :D bilmeyenler için söyleyeyim bu oyun pcde 2 boyutlu online bi oyun knight onlineden de metin 2 den de eski
eski popülaritesi kalmadı ama :/

teşekkürler Halit..

sizlerde sağolun:):bigstar:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
eline saglık abi:)

• Beğen
Tepkiler: ayavuz25
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
iyi oyunlar arkadaşlar:)

baho038

Üye
Beyler online olunca mesaj atın istediğiniz servera geçelim ayrıca skill falan yokmu bunda? :D

--------------- Ekleme ---------------

Turkish ile birlikte world 1de kasmaya çalışıyorum 3 levelim gelecekler BahoTR ö.m atabilirler oyun içi.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

baho038

Üye
Yada isminizin sonuna TR koyun

emretwoolf

emretwoolf

Üye
ya beyler 10lvlden sonra ölünce lvlin yarısı kaybediliyor ve exp gelişi %50düşüyor. premium alan varmı acaba?

baho038

Üye
Ya ben nerde kasıcam 3 levelim hala :D

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
oyun baya tutmuş:ehe sizlerde sağolun:)

Brklp92

Üye
Premium almayı planlıyosanız baslayın bence arkadaslar. Online oyunları seven biri olarak bende oynayalı 2 ay oldu. 2 ay önce 1 haftaya yakın oynadım 13 lvl falan oldum sonra (tabi ilk oyuna basladıgın yerden sonraki adada kastım) nie daha ii bi yerde kasmıyorum dedim. Farklı item daha hızlıda lvl atlarım hem dedim ve yola cıktım kuzey güney dogu batı her yöne ilerledim son sınırına kadar (dogu tarafından basladıgımız icin oyuna o tarafı saymıyorum ) ilerledim hep cıkmaz sokak sık sık yer altımagaraları var 2 3 magara haricinde hicbir magaraya giremiyoruz arkadaslar(tam hatırlamıyorum ama yaklasık 10 a yakın magaraya giremedim malum premium ekstra evlerde var bunlarada giremiyoruz bide simdi hatırladım teleprt olmak icin yerler var malesef oralarıda kullanamıyoruz). Arkadaslar bu kadar yazıyı 5800 da yazıyorum. Boş zamanım bol denerim diosanız yazılarımı görmezden gelin. Ama bu yazıdan benim bi karım yok . Sunuda ekleyeyim eger premium alıp oynayacaksanız zevk alabileceginiz bi oyun 3 dolar bisey premium.ii forumlar arkadaslar.

Thegrave

Thegrave

Üye
Kardeş sen gel biz beraber oynayalım premiumsuz oynuyorum ben ama sen tam olarak öğrenememişsin ben 16 oldum 17 olcam gel sende beraber world 1 de oynayalım kayıtta isminin sonuna tr koy benim oyunda ismim: turkish burda bütün türkler öyle hadi bekliyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt