BurakTura
Üye
TibiaME Online
TibiaME mobil cihazlar için ilk devasa online RPG oyunu. Renkli bir sanal dünyada oyuncular ve birbirinden değişik maceralar ile bir araya gelin! TibiaME gizemli arazi keşfetmek ve arkadaşlarınızla birlikte, kötü yaratıkların ordularını öldürüp mücadele edin. TibiaME her gün binlerce oyuncu çeken başarılı online RPG oyundur.
Oyunun grafikleri yönünden pek iyi olduğu söylenemez ama oyunun zevki bambaşka...
Türklerin çoğunluğu World 1'dedir sizide oraya bekleriz
Tamamen Türklerden oluşan guildimiz ' H U Z U R ' guildine gelebilirsiniz. Oyunda yardım isteyenler ' Heyhat - Fearless - Mucoknght - Drogo - Torax ' isimli arkadaşlarımıza PM üzerinden ulaşıp yardım isteyebilirsiniz 
Oyun Bilgisayar üzerindende oynanıyor Bilgisayar üzerinden oynamak isteyenler yapacakları tek şey linke "
Google Play Store Link :
Dilersenizde bu: "
Mobilden girenler içinse link'e "
APK'yı İndirmek İçin Tıklayınız
Oyundan Görseller:
Oyunun grafikleri yönünden pek iyi olduğu söylenemez ama oyunun zevki bambaşka...
Türklerin çoğunluğu World 1'dedir sizide oraya bekleriz
Tamamen Türklerden oluşan guildimiz ' H U Z U R ' guildine gelebilirsiniz. Oyunda yardım isteyenler ' Heyhat - Fearless - Mucoknght - Drogo - Torax ' isimli arkadaşlarımıza PM üzerinden ulaşıp yardım isteyebilirsiniz 
Oyun Bilgisayar üzerindende oynanıyor Bilgisayar üzerinden oynamak isteyenler yapacakları tek şey linke "
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
" tıklayıp Play'e basmak olucaktırGoogle Play Store Link :
Dilersenizde bu: "
" link'ten kendi telefonunuza göre oyunu indirebilirsinizMobilden girenler içinse link'e "
" tıklayıp indirmeniz yeterli site sizin hangi model telefon kullandığınızı algılayıp sizin için özel indirme linki verecektirAPK'yı İndirmek İçin Tıklayınız