TibiaME Online

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
TibiaME Online
TibiaME mobil cihazlar için ilk devasa online RPG oyunu. Renkli bir sanal dünyada oyuncular ve birbirinden değişik maceralar ile bir araya gelin! TibiaME gizemli arazi keşfetmek ve arkadaşlarınızla birlikte, kötü yaratıkların ordularını öldürüp mücadele edin. TibiaME her gün binlerce oyuncu çeken başarılı online RPG oyundur.

Oyundan Görseller:

Oyunun grafikleri yönünden pek iyi olduğu söylenemez ama oyunun zevki bambaşka...

Türklerin çoğunluğu World 1'dedir sizide oraya bekleriz :) Tamamen Türklerden oluşan guildimiz '
H U Z U R ' guildine gelebilirsiniz. Oyunda yardım isteyenler ' Heyhat - Fearless - Mucoknght - Drogo - Torax ' isimli arkadaşlarımıza PM üzerinden ulaşıp yardım isteyebilirsiniz :)

Oyun Bilgisayar üzerindende oynanıyor Bilgisayar üzerinden oynamak isteyenler yapacakları tek şey linke "
" tıklayıp Play'e basmak olucaktır

Google Play Store Link :

Dilersenizde bu: "
" link'ten kendi telefonunuza göre oyunu indirebilirsiniz

Mobilden girenler içinse link'e "
" tıklayıp indirmeniz yeterli site sizin hangi model telefon kullandığınızı algılayıp sizin için özel indirme linki verecektir

APK'yı İndirmek İçin Tıklayınız

herowar28

Üye
tesekkurler guzel konu olmus

hikmet366

hikmet366

Üye
teşekkürler.

neksushot

Üye
Bir knight deil ama neyse

dorukkan1

Üye
S60 da vardi

neksushot

Üye
Androide gta gibiler çıkmışken butür atari oyununa benzer oyunları yayınlamayın bence

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42
BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Androide gta gibiler çıkmışken butür atari oyununa benzer oyunları yayınlamayın bence

Evet doğru diyorsun ama bu denli zevkli online vede türklerin yoğun olduğu bir oyun göremedim ben :)

Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:

neksushot

Üye
Ne oyunlara kaldık allah sonumuzu hayır etsin

anık

Üye
Teşekkürler 5800 da oynuyordum Oyun Zevkli

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi