TibiaME MMORPG

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
müco ben oyuna başladım. Şimdi başta deniz kenarında başladım yukarı çıktım mağara vardı girdim 2 tane böcek kestim yukarı çıktım birtane adam vardı teleport falan dedi . Neyse sonra kale gibi yere geldim içeri girdim bürsürü kişiler vardı. Silah satıcısı falan. Şimdi ben nerede kasılcam görey nereden alacam

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sen o ilk yerden teleportlandıktan sonra biriyle konuştun mu(gerçek kişi değil oyun adamı)?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
rastlandı birine ama farefall dedim hep.

lider63

lider63

Üye
Arkadaşlar oyunda görevler çok problem deil.Arkadaşımızın da belirttiği gibi ok ile oyun yönlendiriyor ki görev yapma mecburiyetimiz de yok.Ha illa yapmak isterim derseniz söyleyin arkadaşlar.Video ile ayrıntılı bir şekilde anlatacağım.Ayrıca yeniden belirtiyorum:
Oyuna başlarken lütfen world 1'i seçin.Benim oyundaki adım Mucoknght

Görev yapmassak nasıl item kascaz nasıl level atlıcaz :)

BurakTura

BurakTura

Üye
Görev yapmassak nasıl item kascaz nasıl level atlıcaz :)

Hayvanlari - Canavarlari oldurerek para topluycaksin veya cikan itemleri saticaksin sonrada gidip yaptigin parayla item alicaksin kendine gidiceksin canavar kesmeye kasilicaksin :) bu kadar basit

lider63

lider63

Üye
şimdi oyundamısın beni kas warrior olim :D bide videon gelsinde görevleri ona göre yapcam:) kaç levelleri klana alıyosunız

BurakTura

BurakTura

Üye
şimdi oyundamısın beni kas warrior olim :D bide videon gelsinde görevleri ona göre yapcam:) kaç levelleri klana alıyosunız

Mucoknght'ye pm at :D video isinide ona soyle ...

Klana alim lwlle alakasi yok isteyen her kisi girebiliyor :) oyuna kayit olunca ismini belirt ben ulasirim :)

lider63

lider63

Üye
mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım öncelikle oyuna hoşgeldin.Şimdi biz sana guild isteğimizi gönderiyoruz.Şehirde(satıcı,depo,potcu vb.)olan yerde GUİLD HOUSE adlı yeri bul.Ordan JOİN GUİLD de ve H U Z U R'u seç.Video yu da en kısa zamanda çekeceğim.Zaten sana yardımcı olurum görevlerde.

- - - Eklendi - - -

İşte video arkadaşlar:
[video=youtube;ezTdkhDtUmY]http://www.youtube.com/watch?v=ezTdkhDtUmY[/video]

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
arkadaşım oyuna giremiyorum yüklenirken bu çıkıyor cancel diyorum başa geliyor

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım o oyun dolu olduğu zaman çıkar.Çık münasip bir zamanda gir.Yada girmeyi ard arda dene.Biri çıktığı anda alacaktır seni.NOT:Bazen adamı çıldırtabiliyor:D.(15dk boyunca deneyip de giremeyişim olmuştu bir zaman:D)
Ama yılmadan denemelisin:)

BurakTura

BurakTura

Üye
arkadaşım oyuna giremiyorum yüklenirken bu çıkıyor cancel diyorum başa geliyor

O herkesde var (premium alanlarda yok) oyunun online sayisina bagli oyunda 400den fazla kisi varsa premium olmayanlar alinmiyor... malesef ama 5 dakka sonra falan denersen alinirsin merak etme cok nadir gelir. o :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kardeş görevi nereden alıcam

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bugün dün koyduğum video nun devamını koyacağım.Onu izle halledersin görevleri:)

- - - Eklendi - - -

İşte arkadaşlar ikinci video:
[video=youtube;wxp23DK1Lsc]http://www.youtube.com/watch?v=wxp23DK1Lsc&feature=youtu.be[/video]

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
kardeş benim bilgisayarda internet yok mobilim. Video ları adres olarak verirmisin.

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim bu 1.si:

Buda 2si:

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

mucahitherken