Tibiame 2.05 [Sadece 5800i Xpress İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flox

Üye
    Konu Sahibi
Tibiame 2.05 [Sadece 5800i Xpress İçin]
Arkadaşlar daha önce forumda dolanırken tibiame'nin 2.00'lık sürümünün olduğunu gördüm. Foruma bir katkım olsun diye paylaşıyım dedim. [Daha önce forumda paylaşılmışsa kusuruma bakmayın görmemişimdir]

• Beğen
Tepkiler: bymen07 ve Tuba

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

tayfun5453

tayfun5453

Üye
Teşekkürler.

gokturkxgn

Üye
bu oyunu baya oynadımda oynayan kişi sayısımı az banamı öle geldi ?

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
bu oyunu baya oynadımda oynayan kişi sayısımı az banamı öle geldi ?
Bu versiyon 2.00 konusundakinin aynısıdır zaten ordakide 2.05 versiyonu Ve Ayrıca

Oyunda Türklerin Dünyasına Gelmen Gerekli yani world 1 Diğer worldlarda Yabancılar olduğu için az kisi vardır detaylı bilgi için

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler :spr

flox

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil...

Bu versiyon 2.00 konusundakinin aynısıdır zaten ordakide 2.05 versiyonu Ve Ayrıca

Oyunda Türklerin Dünyasına Gelmen Gerekli yani world 1 Diğer worldlarda Yabancılar olduğu için az kisi vardır detaylı bilgi için

2.00 ile aynımı ?

bytar

bytar

Üye
Teşekkürler

ali.cakmen

Üye
ya ben oyuna giremiyorum cihazınızda yer yok gibisinden bişey diyor. 7,5 gb yer var ama hafıza kartında

s.ahmetsa

Üye
ya ben oyuna giremiyorum cihazınızda yer yok gibisinden bişey diyor. 7,5 gb yer var ama hafıza kartında
telefon hafızasında boş yerin yüksek olması lazım hafıza kartının boş olmasının önemi yok

severus snape

Üye
fazla mb götürmüyor değil mi? Bi de arkadaşlar kingdoms of middle earth isimli bi oyun oynuyorlar 5800 için bu oyun var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt