LG Optimus L9 P760 5.0.1 [AOSP]

Sponsorlu Bağlantılar

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
    Konu Sahibi
5.0.1 [AOSP]
Bu sistem uzun zaman önce yayınlandı fakat çok fazla eksiklikleri olduğu için konusunu oluşturmak istemedim.Üstünden sanırım 2 ay geçti ve çoğu sorunu halletmişler ben de bunu görünce "ee artık konusunu oluşturmanın vakti geldi" dedim fazla uzatmadan geçelim kuruluma:

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
bu konudakileri uygulayarak telefonumuzun Bootloader kilidini kırıp Root ve CWM kuruyoruz.

Rom'un kurulumunu CWM Recovery desteklemiyor bu yüzden TWRP Recovery kuracağız

TWRP KURULUMU

1-)
bu bağlantıdan indirdiğimiz .zip uzantılı dosyayı hafıza kartımıza atıyoruz
2-)CWM Recovery'e giriş yapıyoruz (isteyenler Rom Manager uygulumasını indirerek "Reboot into Recovery" seçeneğiyle gerçekleştirebilirler veya telefonunuzun Güç+Ses Açma+Home tuşuna 5 saniye basılı tutarak girebilirler)
3-)İnstall Zip seçeneğini seçiyoruz (Sürümler de farklı yazabilir)
4-)İnstall From External SD Card seçeneğini seçin
5-).zip uzantılı dosyayı bulup kurulumu gerçekleştirin ve telefonunuzu yeniden başlatın
6-)TWRP Recovery'e girişinizi Rom Manager'dan yapmanızı öneriyorum telefonunuzun tuşları ile yanlışlıkla flashboot menüsüne girebilirsiniz bu telefonunuzdaki sistemin çökmesine sebep olacaktır.

AOSP 5.0.1 KURULUMU
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Video'nun kalitesi kötü olduğundan dolayı kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skylinegti

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: hsyncmptr

rapchi55

Üye
baskan dosyayı indiremiyoruz. yardımcı olur musun

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
skylinegti

skylinegti

Üye
Bende bu romu kurmayı düşünüyorum ama tereddütlerim var.Mesela şarj tüketimi,şebeke bağlantısı,stabilitesi nasıl ve hangi uygulamalar gömülü olarak geliyor...

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
    Konu Sahibi
Şarj tüketiminden korkuyorsanız yüklemeyin custom romlar bu telefonda çok şarj yiyor(her rom'da bu sorunla karşılaştım)

skylinegti

skylinegti

Üye
Şarj tüketiminden korkuyorsanız yüklemeyin custom romlar bu telefonda çok şarj yiyor(her rom'da bu sorunla karşılaştım)
Zaten şarjdan sıkıntım var bu romdada o sorun varsa kalsın,tasviyen için teşekkürler...

bluee18

bluee18

Üye
Paylaşım için teşekkürler sayenizde l9 da android 5 ide gördüm antutudan 7binlerde sonuç alıyordum jellybean de yani stock da bununla 15bin aldım nasıl oldu anlamadım ama ana ekranda sağsol yaparken kasmalar oluyor bide yükleyecek arkadaşlar gapps 5 ile yuklesin farklı sürümle yuklerseniz kurulumda kalıyor uzatmadan teşekkürler tekrar

• Beğen
Tepkiler: hsyncmptr