Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TibiaME 1.10 - %100 TÜRKÇE YENİ SÜRÜM !!!!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
kahramancow
Üye
ya winzip le alaakası varmı acaba melgklay
--------------- Ekleme ---------------
oh be sonunda yaptım eline emeğine sağlık.
Luck Star
Üye
teşekkürler . güzel bir oyun ama internet bağlantısı gerekiyor :S
Arkadaş ilk sayfadaki mesajlarından birinde 4 tane var biri olmazsa diğeri olur yazmış.
T i B i A M E
Üye
Wolrd 1 De 44 Oldum Herkesi Bekleriz
shelf
Üye
sertifika hatası veriyor hep
cnbrs56
Üye
ya bu oyunda görev yapma falan yokmu başta bi tane görev yaptım başka görev alamadım bir yardım edin lütfen
Sandrake
Üye
Emeğine sağlık
jacknes
Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Oyuna Nasıl gircem Tamam telefonda war indirdim oyun açılıyor ama yeni oyundan kayıt olma şifre nick flan word nunmarası9nı yazıyorum ama bi ütrlü dolmuyo öyle kalıyo 10 200 dk bekleyincede olmuyo bu telefonda yapılandırma ayarlaı ile ilgisi olabilirmi telfn markası 5310xpressmusic operatörümde Turkcell bide Mobiawr gibi ücret filan istiyomu yardım edene Rep+++ Lütfen bi el atarsanbıc sevinirim
mtokat42
Üye
Harika olmuş eline sağlık
moons94
Üye
Serfitika atası veriyor.
Dosya boyutuda çok büyük. OPDA web sayfasından halledeyim.
Biri bana yardım edebilir mi ?
r_kerim
Üye
iyi qüzel serfitikalayıp kurdum ama bu oyun kesinlikle türkçe değil arkadaşım niye bi kelimesi bile türkçe değil !
Bu oyunun gereksiz kısımları türkçe. Diyaloglar, yani asıl önemli kısımlar ingilizce. Bu yüzden orjinali ile bir fark göremiyorum.Tamam yinede emeğine sağlık ama %100 Türkçe diyerek biraz ayıp etmişsin..
By_GaBLiN
Üye
TeşekkürLeR...
r_kerim
Üye
eline sağlık arkadasım ama oyunu kurdum ilk açılış sayfasında türkçe oluyo snra oyun kapanıyo tekrar qirdiqmde inqlzce oluyo sorun nedr ? tskkrler
intro
Üye
vodafone live ile bu oynu oynayan varmı. Bende server hatası veriyor. Süper paylaşım bu arada. N70 oynardık bayağı da level yapmıştık heygidi. çok teşekkür ederim emeğine sağlık.