ThemeFX 2.0 By Shizzl – Enable Theme Effects, Install Effects, Install Widget Skins!

Sponsorlu Bağlantılar

andreoni

Üye
Ben 701 de yaptım sorunsuz oldu. Eskisini kaldırdım tabi. Teşekkürler paylaşım için. Yalnız önemli bir nokta var arkadaşlar teme efektini uyguladınız diyelim. Tema uygulandı telefonu yeniden başlatın demesini bekleyin. Telefonu yeniden başlatmanıza da gerek yok. Mağazadan ufak boyutlu tema indirin sonra temalardan indirdiğiniz temayı seçin sonra kendi temanızı efektleri uyguluyor. Beğendiğinizi kullanın.. Tekrar söylüyorum efekt uygulandı demeden asla tema değiştirmeyin yoksa telefon açılmaz hard format atmak zorunda kalırsınız.. İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar c6 01 hack'li belle de nasıl oluyor izah eder misiniz bende olmuyor yerleşik bileşen diyor yüklemiyor lütfen yardım[/SIZE][/COLOR]

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum

---------- Eklendi @ 12:09:10 ---------- Yazıldı @ 12:08:44 ----------

telefon hacklimi acaba ?

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
[COLOR=""][SIZE=""]arkadaşlar c6 01 hack'li belle de nasıl oluyor izah eder misiniz bende olmuyor yerleşik bileşen diyor yüklemiyor lütfen yardım[/SIZE][/COLOR]

sonunda oldu ancak bi sorun daha var.yeni efekt nasıl ayarlanıyor ve yeni efekt nasıl yükleniyor[/SIZE][/COLOR]

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
widget temaları uygulanmıyor ama, bunun için v2.0.1 çıkmış durumda ama yüklenmekte hata veriyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
öncekini kaldırıp tekrar deneyin

yavuz580

yavuz580

Üye
kardeşim evet 20.1 cıkmış bende denedim yok kaldırıyrum 2 olanı güncelleiştirme hatası veriyor. acaba sen bi denesende programdamı hata var yoksa bizmi yapamıyorum hem sana zahemte burda konu olarak acarsan 20.1 ligi payalaşirsan bizde faydalanırız iNŞAAllah... sana zahmet

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
bulmaya calsıcam dostum :)

yavuz580

yavuz580

Üye
eyvallah dostum ben sana linki burdan paylaşayım sen hallet inşaAllah. bekliyorumm.

---------- Eklendi @ 23:39:33 ---------- Yazıldı @ 23:31:28 ----------

buyur kardeşim burda.

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardesm tmmdr paket yapıp paylastm yönetici onaynda yrn indirirsiniz :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
:tşk: dostum güzel paylaşım içerğinin bu kadar dolu olduğunu bilseydim daha önce yüklerdim,
restart yapmadan uygulamıyor yalnız restart yapmak gerekli

bu arada ilk olarak 2. 01 denedim güncelleştirme hatası veriyor

tekrar :tşk:

• Beğen
yavuz580

yavuz580

Üye
EyvAlllah dostum eline yüregine saglık birde o verdigim linkte saat vidgetleri karışık vidgetler var tam altında ben onları çözemedim onalrıda paylaştın İNşaAllah nereye hangisine atılacagınıda yazsaydın cok daha güzel olurdu kardeşim sana zahemet baktın inşaALLAH..

---------- Eklendi @ 13:52:30 ---------- Yazıldı @ 13:50:35 ----------

kardeşim birde şöyle bişey var 2 yi yüklediysen 20.1 biri yüklemek için telefona format atmak lazım bendede güncellleme hatası veriyor öncekinide silsen aynı format atıp teefonu sıfırlamak geirekir yoksa yüjklenmiyor haberin olsun. karde
:tşk: dostum güzel paylaşım içerğinin bu kadar dolu olduğunu bilseydim daha önce yüklerdim,
restart yapmadan uygulamıyor yalnız restart yapmak gerekli

bu arada ilk olarak 2. 01 denedim güncelleştirme hatası veriyor

tekrar :tşk:

osayama

osayama

Üye
arkadaşım sırayla yüklüyceksiniz phyton+ultra+themefx ondan sonra yeniden baslatcaksnz..ben sorunsuz kullanyorum nasıl olduda bu kdr sorun cıktı anlamyorm dailymobile de de bi sorun yok..telefonunuz hackli olcak ve HERSEY E HAFIZASINA kurulcak telefon hafızasına degil..

---------- Eklendi @ 08:49:40 ---------- Yazıldı @ 08:48:55 ----------

evet effekt yüklü olmuycak uygulama kendi e hafızasna tasıyo zaten

---------- Eklendi @ 08:50:33 ---------- Yazıldı @ 08:49:40 ----------

evet dostum e hafızasına kurcaksn herseyi..sonra yeniden baslat ve sonucu paylas lütfen :good:

---------- Eklendi @ 08:51:06 ---------- Yazıldı @ 08:50:33 ----------

rica ederim dostum :)

peki widgetler çalışmazsa mesela bende olduğu gibi :off:

SilentOne

SilentOne

Üye
hayda neden senin son yorumunu okumadım ki ben bendede getti widetler:)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
widget'lar bnde calısyo kardes

amficci

amficci

Üye
sorunsuz çalıştı teşekkürler :oke:

• Beğen
bela20122

bela20122

Üye
yerleşik bileşen hatası alıyorum arkadaşlar yardımcı olabilecek varmı

• Beğen
TrBelle

TrBelle

Üye
teşekkürler

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
önceki sürüm varsa kaldrp dene dostum

- - - Eklendi - - -

rica ederm dostum

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
içinde sistemle çakışan dosyalar var yeni uyarlanmış hali maxipda da var paylaşıldı türkçe

Takipçi Satın Al

Üst Alt