0MG90 Üye Konu Sahibi yunus1312' Alıntı: Rapidden indirmeye calistigim zaman dosya silinmistir diyor linkleri yenileyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... kerim336' Alıntı: Linkler ucmus Genişletmek için tıkla ... Biraz önce baktım dosya iniyor sorun sizde sanırım, yine de başka siteye upload edebilirim.
yunus1312' Alıntı: Rapidden indirmeye calistigim zaman dosya silinmistir diyor linkleri yenileyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... kerim336' Alıntı: Linkler ucmus Genişletmek için tıkla ... Biraz önce baktım dosya iniyor sorun sizde sanırım, yine de başka siteye upload edebilirim.
0MG90 Üye Konu Sahibi S4peR3' Alıntı: Bunda çocuk yapılmıyor çok denedim. Saol dostum. Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye Konu Sahibi korhan4045' Alıntı: linkler ölmüş Genişletmek için tıkla ... Nasıl ölmüş ikisi de çalışıyor şimdi baktım ?
korhan4045' Alıntı: linkler ölmüş Genişletmek için tıkla ... Nasıl ölmüş ikisi de çalışıyor şimdi baktım ?
Remember Me Üye 0MG90' Alıntı: Nasıl ölmüş ikisi de çalışıyor şimdi baktım ? Genişletmek için tıkla ... omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor, sen omg96,mediafire üyeliğin varsa ilk önce mediafire üye çıkışından çık ve ondan sonra mediafire linkine bak,benimde öyle oluyor...
0MG90' Alıntı: Nasıl ölmüş ikisi de çalışıyor şimdi baktım ? Genişletmek için tıkla ... omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor, sen omg96,mediafire üyeliğin varsa ilk önce mediafire üye çıkışından çık ve ondan sonra mediafire linkine bak,benimde öyle oluyor...
0MG90 Üye Konu Sahibi ben101' Alıntı: omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor, sen omg96,mediafire üyeliğin varsa ilk önce mediafire üye çıkışından çık ve ondan sonra mediafire linkine bak,benimde öyle oluyor... Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle olmuş hemen yeniden yüklüyorum. Teşekkürler bu arada.
ben101' Alıntı: omg90 kardeşim,ben yine baktım link kırık rapidshare zaten yükleme mevcut değil diyor,birde mediafire şu hata veriyor, sen omg96,mediafire üyeliğin varsa ilk önce mediafire üye çıkışından çık ve ondan sonra mediafire linkine bak,benimde öyle oluyor... Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle olmuş hemen yeniden yüklüyorum. Teşekkürler bu arada.
Remember Me Üye 0MG90' Alıntı: Aynen öyle olmuş hemen yeniden yüklüyorum. Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla ... upload edeceksen ismini türkçe harfleriyle upload etki silinmesin
0MG90' Alıntı: Aynen öyle olmuş hemen yeniden yüklüyorum. Teşekkürler bu arada. Genişletmek için tıkla ... upload edeceksen ismini türkçe harfleriyle upload etki silinmesin
0MG90 Üye Konu Sahibi ben101' Alıntı: upload edeceksen ismini türkçe harfleriyle upload etki silinmesin Genişletmek için tıkla ... Mediafire yerine Zippyshare yükleniyor.
ben101' Alıntı: upload edeceksen ismini türkçe harfleriyle upload etki silinmesin Genişletmek için tıkla ... Mediafire yerine Zippyshare yükleniyor.
Remember Me Üye OMG90,sana bişey diyeceğim şu yukarıdaki dosyayı görüyorsun ya soldaki soru işareti nedir? ne oluyor?ben birtürlü ne olduğunu anlamadım...
OMG90,sana bişey diyeceğim şu yukarıdaki dosyayı görüyorsun ya soldaki soru işareti nedir? ne oluyor?ben birtürlü ne olduğunu anlamadım...
0MG90 Üye Konu Sahibi ben101' Alıntı: OMG90,sana bişey diyeceğim şu yukarıdaki dosyayı görüyorsun ya soldaki soru işareti nedir? ne oluyor?ben birtürlü ne olduğunu anlamadım... Genişletmek için tıkla ... Sanırım dosyaların simgesini gösteriyor. .rar olsaydı RAR yazardı .zip de bir şey göstermiyor demek ki.
ben101' Alıntı: OMG90,sana bişey diyeceğim şu yukarıdaki dosyayı görüyorsun ya soldaki soru işareti nedir? ne oluyor?ben birtürlü ne olduğunu anlamadım... Genişletmek için tıkla ... Sanırım dosyaların simgesini gösteriyor. .rar olsaydı RAR yazardı .zip de bir şey göstermiyor demek ki.
0MG90 Üye Konu Sahibi ben101' Alıntı: ilgilendiğin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim dostum Link yenilendi,alternatif link sonra eklenecek.
ben101' Alıntı: ilgilendiğin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim dostum Link yenilendi,alternatif link sonra eklenecek.
Remember Me Üye OMG90,senin bildiğin mediafire upload eden multiupload siteleri varmı veya ftp yoluyla yapan siteler varmı?
OMG90,senin bildiğin mediafire upload eden multiupload siteleri varmı veya ftp yoluyla yapan siteler varmı?
0MG90 Üye Konu Sahibi ben101' Alıntı: OMG90,senin bildiğin mediafire upload eden multiupload siteleri varmı veya ftp yoluyla yapan siteler varmı? Genişletmek için tıkla ... Bana göre en iyi multiupload siteleri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dene bence. Bende Sims 3'ü multiupload yükleyeceğim şimdi.
ben101' Alıntı: OMG90,senin bildiğin mediafire upload eden multiupload siteleri varmı veya ftp yoluyla yapan siteler varmı? Genişletmek için tıkla ... Bana göre en iyi multiupload siteleri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dene bence. Bende Sims 3'ü multiupload yükleyeceğim şimdi.
Remember Me Üye 0MG90' Alıntı: Bana göre en iyi multiupload siteleri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dene bence. Bende Sims 3'ü multiupload yükleyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla ... tekrardan teşekkürler kardeşim verdiğin siteleri deneyeceğim.
0MG90' Alıntı: Bana göre en iyi multiupload siteleri Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ve Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dene bence. Bende Sims 3'ü multiupload yükleyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla ... tekrardan teşekkürler kardeşim verdiğin siteleri deneyeceğim.