kralhox1903
Üye
Balok tutmam iyi fikir ben zaten yapıyodum ama eğer rootsuz bir hilesini bulursan veya modlarsan çok sevinirimYardımcı olduysam ne mutlu banaKolay para kazanmak için balık tutup satın bu arada.
![]()

Balok tutmam iyi fikir ben zaten yapıyodum ama eğer rootsuz bir hilesini bulursan veya modlarsan çok sevinirimYardımcı olduysam ne mutlu banaKolay para kazanmak için balık tutup satın bu arada.
![]()

bulursam paylasırımBalok tutmam iyi fikir ben zaten yapıyodum ama eğer rootsuz bir hilesini bulursan veya modlarsan çok sevinirim![]()

Bencede bulursan paylaşbulursam paylasırım![]()

Bende sorunsuz çalışıyor. Cihazınız ne?ya bende kişi bile yaratamiyorumbutonlar yok bende kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı
(( yardımcı olunnnnnn
Bende sorunsuz çalışıyor. Cihazınız ne?
heycanla kurdum hayallerim yıkıldı 
bilemiyorum freeplay yükle istersen o daha iyi.Samsun galaxy s3 kişi yaratiqimda normalde kiyafet işareti zar ten rengi gibi butonlar çıkması lazım ama bunda yokheycanla kurdum hayallerim yıkıldı
![]()
Tskbilemiyorum freeplay yükle istersen o daha iyi.
Rica ederim
Kardeş öyle olmasının sebebi eğer indirdinğin sd dosyalarını karıştirdıysan oradaki assets dosyasındaki resimler (buton,kıyafetler...) galeriye gecer ve sen onları silince oyundaki butonlar kaybolmus olabilirya bende kişi bile yaratamiyorumbutonlar yok bende kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı
(( yardımcı olunnnnnn
:Ekran uyumluluğu olmayabilir. Bilemiyorum.ya bi giriyom create a sim var sonra oyun bugda
Oyunu indirdikten sonra telefona çıkartınız. Daha sonra apkyı kurun ama açmayın. sonra com.eamobile.sims3_row_qwf dosyasını sd card/Android/Data bölümüne atın. Oyunu başlatın.Pardon oyunu indirdin ama daha sonra ne yapmalıyım dosya atma işini daha detaylı anlatır mısınız?