The Sims 3 APK + SD %100 çalışıyor ! v1.0.4.6

Sponsorlu Bağlantılar

kralhox1903

kralhox1903

Üye
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :) Kolay para kazanmak için balık tutup satın bu arada. :oke:
Balok tutmam iyi fikir ben zaten yapıyodum ama eğer rootsuz bir hilesini bulursan veya modlarsan çok sevinirim :D

canbebe02

Üye
ya bende kişi bile yaratamiyorum :( butonlar yok bende kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı :((( yardımcı olunnnnnn

canbebe02

Üye
Bende sorunsuz çalışıyor. Cihazınız ne?

Samsun galaxy s3 kişi yaratiqimda normalde kiyafet işareti zar ten rengi gibi butonlar çıkması lazım ama bunda yok :( heycanla kurdum hayallerim yıkıldı :(

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Samsun galaxy s3 kişi yaratiqimda normalde kiyafet işareti zar ten rengi gibi butonlar çıkması lazım ama bunda yok :( heycanla kurdum hayallerim yıkıldı :(
bilemiyorum freeplay yükle istersen o daha iyi.

kralhox1903

kralhox1903

Üye
ya bende kişi bile yaratamiyorum :( butonlar yok bende kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı :((( yardımcı olunnnnnn
Kardeş öyle olmasının sebebi eğer indirdinğin sd dosyalarını karıştirdıysan oradaki assets dosyasındaki resimler (buton,kıyafetler...) galeriye gecer ve sen onları silince oyundaki butonlar kaybolmus olabilir :spr:

yaren_70

Üye
Kardeş dosya inmiyor

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Link yenilendi.

semihtuna

semihtuna

Üye
ya bi giriyom create a sim var sonra oyun bugda

gameworm

Üye
:tşk:

Kubrabalt

Üye
Pardon şu dosya atma işini biraz daha detaylı anlatabilirmisin

RE_STaRT

Üye
:tşk:

sude.asya

Üye
Pardon oyunu indirdin ama daha sonra ne yapmalıyım dosya atma işini daha detaylı anlatır mısınız?

RE_STaRT

Üye
Pardon oyunu indirdin ama daha sonra ne yapmalıyım dosya atma işini daha detaylı anlatır mısınız?
Oyunu indirdikten sonra telefona çıkartınız. Daha sonra apkyı kurun ama açmayın. sonra com.eamobile.sims3_row_qwf dosyasını sd card/Android/Data bölümüne atın. Oyunu başlatın.

Üst Alt