0MG90
Üye
Calisiyor

Calisiyor

Sorun kullandığınız telefondan da olabiliroyunda arba ve televizyon ekranı beyaz
Sorun kullandığınız telefondan da olabilir
En kısa zamanda yükleyip bakacağım
Denedim az önce sorun yok oyunda, kullandığınız cihazdan sorun.concord plus kullaniyom
bu oyunu çok seviyorum lutfen hallat
Yine denedim bende çalışıyor. Nedenini bilmiyorum.Linkler yenilendi.ya iyi hos eline sağlık calısıyor da gm discoveryde create sim bolumundeki gostergeler gozukmuyor ???
Hocam pc yok mobilden sifreliyi nasıl açabilirim?Yine denedim bende çalışıyor. Nedenini bilmiyorum.Linkler yenilendi.
Bilmiyorum dosya yöneticilerini dene.Hocam pc yok mobilden sifreliyi nasıl açabilirim?
Hocam bakarsan mağazadada yok çünkü cihazla uyumlu değilya iyi hos eline sağlık calısıyor da gm discoveryde create sim bolumundeki gostergeler gozukmuyor ???
senden şifreyi istiyor mu?Hocam bakarsan mağazadada yok çünkü cihazla uyumlu değil
Başka program denedimsenden şifreyi istiyor mu?
Hayiroyunun türkçe özelliği varmı ?
EA Games'in mobil oyunlarının kaçı Türkçe acaba?o zaman boşver. Türkçe iken karakterin özelliklerine göre hareket edebiliyorsun arkadaş canlısı falan![]()
FreePlay oyna o zaman.Bilgisayarda Güzel Bir Oyunda Telefon Oyunu Çok Dandik Yinede Paylaşım İçin![]()
Hiçbiri.EA Games'in mobil oyunlarının kaçı Türkçe acaba?

Bende onu diyorumHiçbiri.![]()