The one n-gage (nokia6630-n70-n-gage)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
The one n-gage (nokia6630-n70-n-gage)

MERHABA ARKADAŞLAR TEKRAR BİR N-GAGE OYUNU İLE KARŞINIZDAYIM.OYUN KENDİM TARAFINDAN NOKİA 6630 DA DENENMİŞTİR.ŞİMDİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ OYUN KURULUMUNA GELELİM:
İNDİRMİŞ OLDUĞUNUZ .RAR DOSYASINI KLASÖRE ÇIKARTIN VE KLASÖR İÇİNDE BULUNAN .SİS UZANTILI DOSYAYI HAFIZA KARTINA ATIN.HAFIZA KARTINI TELEFONA TAKIN VE OYUNU YÜKLEYİN SONRA FİXİ YÜKLEYİN VE OYUNA GİRİN.
BUYRUN OYUN LİNKİ:

BUDA FİX LİNKİ:

HER ZAMAN Kİ GİBİ KALİTELİ OYUNLAR VERMEYE DEVAM EDİCEM-EMEĞE SAYGI.

Tepkiler: ASK23, punqermojo, batmanlı_591 ve 14 diğerleri

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

darke

Üye
eline sağlık

Konu Sahibi
Mazlum diğer konuda hotfile dan verme linkleri demişsin eğer indirmede sorun yaşıosan yardım edebilirim

cres557

Üye
kardeş ellerine sağlık diğer konuna bi yorum yazdım yardımcı olursan çok sewinirm

Genzo *

Üye
Tesekkurler. Ama Acık Olmak Gerekırse N Gage Oyunlarını Sevmem 1 Tanesı 10 Mb Benım Hafıza Kartı Zaten 64 MB

cres557

Üye
ama n gagen warsa süper oluo recep

Bakın arkadaşlar yardımınıza muhtacım.Benim telefonum 6680 ama n gage yükleyemiyorum tamam açıklıyonuz ama anlamadım telde 5 tane n gage var ama çalıştıramıyorum nolur yardımcı olun.ALLAH HERKESE SEVİNÇ VE MUTLULUK VERSİN. Bu arada internete telden giriyom

--------------- Ekleme ---------------

kusura bakmayın telden girdim içim düzgün gözükmüyor

--------------- Ekleme ---------------

n gage nasıl yüklenir tel 6680 ama yükleyemiyorum bana ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız?

Aziz™

Üye
teşekkürler eline sağlık..

arkadaşlar bende zaten asphalt n-gage yüklüydü fixiyle beraber fix yüklememe gerek varmı tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...