The Gimp | Photoshopa Karşı Ücretsiz Bir Alternatif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
The Gimp | Photoshopa Karşı Ücretsiz Bir Alternatif
<div align="center"></div>

The Gimp Windows İçin 8,4Mb

Gimp&#39;i Kurmadan Önce Kurulması gereken Program |GTK+ 2 Runtime Environment 3,5Mb

Açık kaynak kodlu, ücretsiz ve Türkçe destekli resim işleme yazılımı GIMP&#39;in yeni sürümü Adobe Photoshop&#39;un açık kaynak kodlu alternatifi olarak karşımızda. Fotoğrafların üzerinde profesyonel kalitede rötuşların yapılmasına olanak tanıyan yazılımın bu yeni sürümü, onlarca yeni özellik ile birlikte geliyor. Yeni arayüzünün eskisine oranla çok daha kullanışlı olduğu programda, çeşitli fonksiyonlara erişimin artık çok daha kolay olduğu da bir gerçek. Eski sürümlerde, birbirinden bağımsız gibi gözüken ve ekranda gezinen pencereler, yeni sürümde sekmeler altında toplanmış. Uygulama katman (layer), maske, renk kanalı desteği, level, curve, ve seçim yetenekleri ile beğeni topluyor.

<span style="color:#CC0000">Not:</span> Programın çalışabilmesi için GTK+ 2 Runtime Environment dosyasının TheGimp&#39;ten önce kurulması gerekmektedir.

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
    Konu Sahibi
<div align="center"> </div>

<span style="font-size:14pt;line-height:100%"><u><span style="color:#3366FF">GIMPShop</span></u></span>

Photoshop kullandıktan sonra GIMP&#39;in menülerinealışamadınız mı? GIMP&#39;te yeteri kadar verimli olamadığınızı mı düşünüyorsunuz? Ozaman yalnız değilsiniz. Fakat bu sefer karşımızdakiGIMP fanatiği, bu konuya kesin bir çözüm getirmiş : GIMPshop. GIMPshop ,GIMP&#39;in PS menülerine sahip sürümü. GIMP 2.2.8 tabanlı olup Mac üzerinde Scott Moschella tarafından hazırlanan bu programın Linux ve Windows sürümleri de mevcut. Her
PS fonksiyonunun birebir eşi olmasa da benzer fonksiyonlar , aynı menü yollarında , PS
ile aynı isimde bulunuyor. Hayatında en az bir kere PS kullanmış ama şu an GIMP kullanan herkesin mutlaka denemesi gereken bir program.
Boyut: 7.35 Mb

tofy

Üye
hımm güzel bir programa benziyor aranızda deneyen var mı ben denemedim fikir almak istiyorum kurmadan önce nasıl?

sağol çok faydalı bir paylaşım olmuş

akvaryum neo

akvaryum neo

Üye
teşekkjürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt