Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberThe Amazing Spiderman 2 Mağazada
Sponsorlu Bağlantılar
The Benefit
Üye
Paralı olmaya idi iyi idi. Ben almam bunu. Alana hayırlı uğurlu olsun. 11 tl fazla.
Ali Kurtaran
Üye
Yaşasın hediye çeki
skynet
Üye
Unlocklu cihazlar için:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(1GB RAM)
Ali Kurtaran
Üye
Ben oyunu ilk yüklediğimde açıldı takılmadanda oynuyordum.Fakat oyundan çıktıktan sonra tekrar girdim bu sefer oyundan attı.Bölgeyi abd yaptım kapattım açtım yine attı.Telefonu yeniden kapatıp açtım falan düzelmedi.Oyuna girince sağ üst köşede %45 yüklüyor çıkıyor fakat oyundan atıyor.Telefon lumia 1320
omerk88
Üye
oyundan sürekli atıyor o kadar da para verdik açılmıyor bile
Sistem dandik olunca, oyunu ücretsiz yapıyorlar ki bir anlamı olsun. Bizde sistem o kadar güzel ki para vermek pahasına Windows Phone kullanıyoruz. Açıklayıcı oldu mu?
Sistem dandik olunca, oyunu ücretsiz yapıyorlar ki bir anlamı olsun. Bizde sistem o kadar güzel ki para vermek pahasına Windows Phone kullanıyoruz. Açıklayıcı oldu mu?
Ustune gitmeyin android cihaz rami gibi şişecek şimdi
Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
saynesim
Üye
1020 atıyordu sildim tekrar yükleme çalıştım bölgenizde kullanılmıyor diyor ne arkadaşlar
TurboCall
Üye
oyun windows phone 8.1 desteklemiyor.güzel
ALpeRTunGa_
Üye
1020 de 8.1 yuklu bazen oyundan atıyor ve bunu sadece marvel ekranında yapıyor. Fakat açılırken marvel ekranına geldiğinde ekrana dokununca oyuna giriyor garip değilmi :S
karpuz
hajkhanx33
Üye
Xap dosyası çıkarsa bılgulendırın konu lınkı ataraktan canlar ♡.♡
10 tane yükleniyor o da eziyet. Pc ye bağla ordan at ohoo... 10 tane adam akıllı oyun bulmkada zor tabi wp de
hajkhanx33
Üye
Jdm şuan en basit oyun atma wp de oyun için alın cak en kral tel piyasada 1320 10 oyunuda aynı anda oynıcak halın yok heralde ve oyun manyaklarını kesıcek oyunlar wp de mevcut saw(~.^)
Jdm şuan en basit oyun atma wp de oyun için alın cak en kral tel piyasada 1320 10 oyunuda aynı anda oynıcak halın yok heralde ve oyun manyaklarını kesıcek oyunlar wp de mevcut saw(~.^)