hemen tesettür diye düşünmeyin.
belli ki bişey var belki başından ameliyat falan olmuştur güneşten korunması gerekiyordur, belki başka bişeydir arkadaşlar sakin olalım lütfen.
Bunlara diye birşey yok, bu tip sadece 1 tane o'da bu. Bunun amacı ise misilleme. Görüyorumki sizde çok iyi oyuna gelebiliyosunuz. Bişey derdimde simdi banlanmak istemiyorum şu resimdeki için.
Benimde anlayamadığım şey tam olarak bu, neden tüm kapalılar ele alınıyor ? Benimde annem kapalı simdi bu kız yüzünden anneme neden laf gelsin.. Lafımı sakın kişisel anlama senin yerinde bi baskası olsa onada aynı şeyi söylerdim. Bence insanları kişisel ele alın. Bu kadın kapalı değil-olamaz.. Gıybet olmasın. Allahtan bunun gibilerin belasını versin tez zamanda insallah.. Açtırdı kutuyu yine ramazan ramazan
Benimde anlayamadığım şey tam olarak bu, neden tüm kapalılar ele alınıyor ? Benimde annem kapalı simdi bu kız yüzünden anneme neden laf gelsin.. Lafımı sakın kişisel anlama senin yerinde bi baskası olsa onada aynı şeyi söylerdim. Bence insanları kişisel ele alın. Bu kadın kapalı değil-olamaz.. Gıybet olmasın. Allahtan bunun gibilerin belasını versin tez zamanda insallah.. Açtırdı kutuyu yine ramazan ramazan
sanırım aynı düşünüyoruz evet benım de annem kapalı ablam kapalı burda benım soledıgım şahıs o yada bunun gıbıler
yanı butun kapalıları ele alarak solemedım ole anlaşıldıysada özür
benım anlatmak ıstedıgım bazı kafasını kapatıp kıcını başını acan ınsanlara
kafasını kapatınca herseyın bıttıgını sanıyolar
hemen tesettür diye düşünmeyin.
belli ki bişey var belki başından ameliyat falan olmuştur güneşten korunması gerekiyordur, belki başka bişeydir arkadaşlar sakin olalım lütfen.