Teselli verin :'( Son çare Kendimi black Metal'e bıraktım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Selamm :)

Godfather

Godfather

Üye
slm bilal abi ben varım :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Olsun yalnız kalmak bazen iyidir o yüzden bende yalnız bırakıyorum seni :kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ruh halin kötü olduğunda ruhunu karartacak şarkılar dinlersen o ruh halinden nasıl kurtulabilirsin ki?..

Herkes hayat felsefesini kendi yaşanmışlıklarını kendi karakteri ile yoğurup oluşturuyor o yüzden sana "doğru" "yanlış" şeklinde tavsiyler veremem. Zamanla kendi doğrunu yanlışını kendin bulacaksın zaten. Sadece kendine zaman ayır otur bir gün düşün. Ben bu hayattan ne istiyorum, nerede olmak istiyorum diye. Bir hedef belirle. Sonra da o hedefe giden yolları bul ve ilerle!!!

Unutma, sen milyonlarca seninle hemen hemen aynı şartlara sahip olan kardeşlerinin arasından sıyrılarak birinci oldun!.. O halde eğer istersen, bu hayatta yapamayacak şeyin yok!.. Yeter ki gerçekten iste!.. En değerli hazineye sahipsin! Yaşama...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ruh halin kötü olduğunda ruhunu karartacak şarkılar dinlersen o ruh halinden nasıl kurtulabilirsin ki?..

Herkes hayat felsefesini kendi yaşanmışlıklarını kendi karakteri ile yoğurup oluşturuyor o yüzden sana "doğru" "yanlış" şeklinde tavsiyler veremem. Zamanla kendi doğrunu yanlışını kendin bulacaksın zaten. Sadece kendine zaman ayır otur bir gün düşün. Ben bu hayattan ne istiyorum, nerede olmak istiyorum diye. Bir hedef belirle. Sonra da o hedefe giden yolları bul ve ilerle!!!

Unutma, sen milyonlarca seninle hemen hemen aynı şartlara sahip olan kardeşlerinin arasından sıyrılarak birinci oldun!.. O halde eğer istersen, bu hayatta yapamayacak şeyin yok!.. Yeter ki gerçekten iste!.. En değerli hazineye sahipsin! Yaşama...

:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Evet , haklısın abi ... En önemli eksikliğim hedefimin olmamasıydı ... Artık bir hedefim var ve bunu başarmak için canla başla çalışacağım :) Beni böyle yapan Metal , bunu biliyorum ama diğer müzikler saçma geliyor bana ... Karakterim ile uyuştu artık ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet , haklısın abi ... En önemli eksikliğim hedefimin olmamasıydı ... Artık bir hedefim var ve bunu başarmak için canla başla çalışacağım :) Beni böyle yapan Metal , bunu biliyorum ama diğer müzikler saçma geliyor bana ... Karakterim ile uyuştu artık ...

Zevkler ve renkler tartışılmaz haklısın

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sana birkaç müzik dinleteceğim vaktim olduğunda :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Metal ise neden olmasın :ehe 2 senelik metalist var burda :ehe Bu da içki sigara gibi bağımlılık yapıyor :hmmm ama şikayetçi değilim metal forever :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ata abi rica etsem benim profilimdeki şarkıyı 1 dakika da olsa dinler misin ?:) En yavaş ve sade olanı bu :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Dinliyorum...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çok yavaş yahu bu da :ehe
Ben de sana göndereceğim bir tane :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Jump the f*** up diye bir şarkısı var Slipknot un onu profilime koysam kimse giremez profilime :ehe zaten parçanın isminden de belli :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt