Mehmet
Emekli Yönetici
Aşık olmaya gerek yok ben artık iyiyim![]()
sevindik valla

sevindim abiRuh halin kötü olduğunda ruhunu karartacak şarkılar dinlersen o ruh halinden nasıl kurtulabilirsin ki?..
Herkes hayat felsefesini kendi yaşanmışlıklarını kendi karakteri ile yoğurup oluşturuyor o yüzden sana "doğru" "yanlış" şeklinde tavsiyler veremem. Zamanla kendi doğrunu yanlışını kendin bulacaksın zaten. Sadece kendine zaman ayır otur bir gün düşün. Ben bu hayattan ne istiyorum, nerede olmak istiyorum diye. Bir hedef belirle. Sonra da o hedefe giden yolları bul ve ilerle!!!
Unutma, sen milyonlarca seninle hemen hemen aynı şartlara sahip olan kardeşlerinin arasından sıyrılarak birinci oldun!.. O halde eğer istersen, bu hayatta yapamayacak şeyin yok!.. Yeter ki gerçekten iste!.. En değerli hazineye sahipsin! Yaşama...

Ruh halin kötü olduğunda ruhunu karartacak şarkılar dinlersen o ruh halinden nasıl kurtulabilirsin ki?..
Herkes hayat felsefesini kendi yaşanmışlıklarını kendi karakteri ile yoğurup oluşturuyor o yüzden sana "doğru" "yanlış" şeklinde tavsiyler veremem. Zamanla kendi doğrunu yanlışını kendin bulacaksın zaten. Sadece kendine zaman ayır otur bir gün düşün. Ben bu hayattan ne istiyorum, nerede olmak istiyorum diye. Bir hedef belirle. Sonra da o hedefe giden yolları bul ve ilerle!!!
Unutma, sen milyonlarca seninle hemen hemen aynı şartlara sahip olan kardeşlerinin arasından sıyrılarak birinci oldun!.. O halde eğer istersen, bu hayatta yapamayacak şeyin yok!.. Yeter ki gerçekten iste!.. En değerli hazineye sahipsin! Yaşama...
Beni böyle yapan Metal , bunu biliyorum ama diğer müzikler saçma geliyor bana ... Karakterim ile uyuştu artık ...Evet , haklısın abi ... En önemli eksikliğim hedefimin olmamasıydı ... Artık bir hedefim var ve bunu başarmak için canla başla çalışacağımBeni böyle yapan Metal , bunu biliyorum ama diğer müzikler saçma geliyor bana ... Karakterim ile uyuştu artık ...
Sana birkaç müzik dinleteceğim vaktim olduğundaEvet , haklısın abi ... En önemli eksikliğim hedefimin olmamasıydı ... Artık bir hedefim var ve bunu başarmak için canla başla çalışacağımBeni böyle yapan Metal , bunu biliyorum ama diğer müzikler saçma geliyor bana ... Karakterim ile uyuştu artık ...

Metal değilMetal ise neden olmasın2 senelik metalist var burda
Bu da içki sigara gibi bağımlılık yapıyor
ama şikayetçi değilim metal forever
![]()