Teselli verin :'( Son çare Kendimi black Metal'e bıraktım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

researcher

Üye
evanescence dan everybody's fool dinliceksin...

i_lac gibi gelir... :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Neymiş ?

researcher

Üye
everybody's fool..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Onu , missing i ve my immortal i dinledim :D
Şudur :Beni satanin uşağı olmamak istiyorum ... Ezilmek istemiyorum ... Hoş görülü davranmak istemiyorum bu hususta ...

researcher

Üye
"going under" onu da dinlemelisin...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Onu , missing i ve my immortal i dinledim :D
Şudur :Beni satanin uşağı olmamak istiyorum ... Ezilmek istemiyorum ... Hoş görülü davranmak istemiyorum bu hususta ...

Oy oy oy !

Ulen benim ne olduğumu biliyorsun !
Asayım mı ben kendimi ?
Takılma böyle şeylere ;)
Bak bana laf söyleyene bir laf söylüyorum tıkanıyor resmen !

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
vay beeeee !

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evanescence nin 23 şarkısı var bende hepsini de dinlerim bir doz da ondan alayım :D
Valla Bilal benim de ağzım var ben de iyi laf yapıyorum ama karşımdaki anlayissiz ve geri kafalı ise bir tahtaya derdini anlatmak daha kolay geliyor insana ... Neyse satsin kız için arkadaşını o da bulur belasını ...

haltie

haltie

Üye
kardeşim bi kaç yıl sonra bu hallerini gülerek hatırlayacaksın şimdiki üzüntülerin bi kaç yıl sonra gereksiz konuşmalar oluck herşey değişeecek bunları düşün sıkıntın geçecektir aile ve ders önemli tabi bunlar hayatını şekillendirecek şeyler bunun dışındakilerin hepsi geçiçi zevkler ve acılar bırakır;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağol Halit abi ilgin için ... Bu konuyu açtığımda çok kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim :)

Godfather

Godfather

Üye
al bendende o kadar abi bu gün sınav var en iyi arkadaşım kız için sattı beni annemlerin baskısı ortadayım ama 20 günden rahatlarız abi hiç merak etme :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hasan seninki yine iyi benim kanka dediğim beni kız için sattı ama sattığı kız benim sevgilimdi ... Çifte kazık yani :D 1 senem geçti bunun üzerinden derken bir vaka daha oldu vs vs

Odysseus

Odysseus

Üye
sana yaşaman için bi neden söleyimmi? 2012 de dünyaya meteor çarpacakmı çarpmayacakmı? bunu merak etmiyomusun. ben sırf bunu merak ettiğim için yaşarım enes.

2012 gelince "Ulan Meteor'da çarpmadı anasını satiim. Boşuna beklemişiz bu kadar zaman diyip atlıcan mı köprüden :ehe

Enes'im lise dönemleri insanın ergenlik dönemine gelen moktan bir dönemdir biliyorsun. Birçok abimiz de bu dönemden geçtiler onlar daha iyi bilirler ama bende birkaç şey söyleyeyim.

Lise dönemi en hain dönemdir. Arkadaşlıklar, sözde kardeşlikler, seni seven hocalar, sevgililer bilmem neler hepsi yalan. Hiçbirini takmayacaksın. Aldatıldın mı, aldatacaksın, kandırıldın mı kandıracaksın, dayak mı yedin döveceksin, notların mı kötü çalışacaksın, sevildin mi seveceksin. Yani herşeyin zıttını yapacaksın. Dene bak çok işe yarıyor.

Bir de bu dönemde kendini müziğe " özellikle arabesk " e fazla bağlama. Tanıdığım bütün manyaklar bu dönemde kendi otokontrolünü salayamadığı için manyamıştır. Sen tanıdığım kadarıyla güçlü birisin. Afedersiniz ama bunu söylemek istiyorum. 250 gram birşey için ( Not : Bu bölümü alıntı yaparken sizde gizleyiniz please :D )kendini yıpratmaya değmez. Nasıl olsa senin olmayacak o. Arkadaş ta öyledir. Senin için 20 kişinin arasına dalmayı göze alamayacak adamla nasıl olsa okul bitince görüşmeyeceksin. O yüzden okul döneminde onun yaptığı adilikleri kafana takmamalısın.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Işte bu Adem abi :)
Benim en büyük hatam kişiye değerinden fazla değer vermem :( Çoğunlukla suistimal edildim ki Adem abi sen forumda bile şahit olmuşsundur :) Değişmem gerek , her an sırtımdan vurulacağımı düşünmem gerek ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya o 250 Gram olan ne :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O ne la :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Cepten gözükmüyoooo :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Enes herkes o kelimeye kilitlenmiş durumda :ehe
Açıklıyorum
. 250 gram birşey için kendini üzmeye değmez. :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Aman ya yazan suçlu değil de alıntı yaparken gizlemeyen suçlu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt