Teşekkürler Sony ( Bir Sony Xperia Z Hikayesi = )

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Sony ( Bir Sony Xperia Z Hikayesi = )
Selam arkadaşlar bu guzel haberı buraya yazmassam çatlarım =)
Bugun telefonu arkadas elıne aldı su gecmıo demı dedı aldı soktu sarj yerı ve kulaklık yerı acıktı o halde suya soktu tabı kapakların acık oldugundan haberım yoktu 20 dk sonra telı elıme aldım bı baktım heryerı su telefonun kulaklık yerınde su bırıkmıs ufleye ufleye suyu boşalttım şarj yeri su almış
tel kendı kendıne sesi kısmaya başladı ben açıyorum o kısıyı =) uyuz oldum korktum tabi sonra kilit hiç açmaz oldu teli res attım klitlenmşyo foto çektim aşırı bulanık ve bembeyaz bı resım neyse uzatmayım dedım afıyet olsun yıyecegımızı yedık artık kara kara dusunur oldum =)
yarım saat hıc ellemedım halaylar oyunhavaları hoplaya zıplaya eğlendım =) sunnet gecesınde
eve geldım telefon harika bi şekilde çalışır durumda hıc bı sorun yok TEŞEKKÜRLER SONY =)

Invoke

Invoke

Üye
Kısmet ya, başka bir vatandaşta kapaklar kapalıyken, su geçirdiğini, garantininde kabul etmediğini iddaa ediyordu.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Suyun Değdiği Metaller Bir Süre Sonra Oksitlenirse ? Garanti Yolu Gözükmüş Size :)

fnldstntn

Üye
Şarj ve kulaklık kapaklarını açık bırakıp bir ge pirincin içinde bırak telefonu içindeki nemide alsın sorun çıkma olasılığı azalır...

achambo

achambo

Üye
bir sorun olmaz inşallah:tebessüm: sorunsuzca kullanırsın herhalde

OğuzcanAbi

Üye
Sony xperia iltrayi sevmem icin bi sebep daha geldi :)

SalihByk

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
valla hocam ılk başlarda cok sıkıntı cıkarttı sımdı bı sorun yok artık olmaz da herhalde sım kartı bıle ıslanmıs ya telefon sım kartı cıkartıldı dıyıp res atıyodu kendı kendıne sımdı hıc bır sıkıntı yok allah a sukur abdest almanın yararı =)

Invoke

Invoke

Üye
valla hocam ılk başlarda cok sıkıntı cıkarttı sımdı bı sorun yok artık olmaz da herhalde sım kartı bıle ıslanmıs ya telefon sım kartı cıkartıldı dıyıp res atıyodu kendı kendıne sımdı hıc bır sıkıntı yok allah a sukur abdest almanın yararı =)

ahauaha, sen yine de üstteki vatandaşın dediği gibi pirinç olayını yapabilirsin, nemi alır, faydalı olur.

- - - Eklendi - - -

Sony xperia iltrayi sevmem icin bi sebep daha geldi :)

Sevilmeyecek telefon mu? :tebessüm:

MaxipmaN

Üye
pirincin içine atsaydın keşke olmadık zamanda bozulma ihtimalı %90 azalırdı

__xXx__

__xXx__

Üye
pirincin içine atmadan önce kapakları tamamen açılmassa bi gecede çok bi faydasını görmez

oguztkdmr

Üye
yeni sistem güncellemesi yaptım my xperia diye bir özellik ekledi sony com a kaydettirdim cihazı kaybolduğunda vs cihazı bulabiliyosun diye bişeyler yazıyodu bunun hakkında bilgisi olan varmı?

marist

marist

Üye
Şans sana gülmüş , bizde olsa hurda olmuştu kesin :d:

Anil-D

Anil-D

Üye
sans işte

abdyasar

abdyasar

Üye
yeni sistem güncellemesi yaptım my xperia diye bir özellik ekledi sony com a kaydettirdim cihazı kaybolduğunda vs cihazı bulabiliyosun diye bişeyler yazıyodu bunun hakkında bilgisi olan varmı?

my xperia işe yarıyor ancak telefonu bulmak için gps'ini sürekli açık tutman gerekir. Bu da şarjı çabuk bitirir