teşekkür etmeden indirme engellensin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa

mustafa

Üye
şimdi bu ota b*ka mı oluyo indirme sayısı 249 teşekkür 6 emege saygı olsun diye basar en azından :off:

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...hter-3d-3-boyutlu-cep-oyunu-dovus-332760.html

259

açtığım konudaki linklerden toplam indirilme sayısı 1205. konu gösterimi 4568. cevaplayan 84. aldığım teşekkür 29. söze gerek yok teşekkür edene de etmeyene de teşekkürler :ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
açtığım konudaki linklerden toplam indirilme sayısı 1205. konu gösterimi 4568. cevaplayan 84. aldığım teşekkür 29. söze gerek yok teşekkür edene de etmeyene de teşekkürler :ehe
ozaman destekle beni arkadaşım gayet mantıklı bişey söyledim adamların emege saygıları yok :off:

Sanırım verilmesi gereken cevap da bu. Çünkü diğer forumlarda görüyorum bu uygulamayı, teşekkür eden sayısı 1000 li sayılarla gösteriliyor. Böyle bir şey de olmasını istemezsin herhalde. :oke:
hadi onu geçtim en azından bi tşk yaa tşk adam giriyo indiriyo kapatıyo ne demek bu yaa bu resmen töbe töbee ceza yemeyelim

mustafa

mustafa

Üye
valla insanları da bi şeyler için zorlamak çok mantıklı gelmiyor bana yaa. zaten konu çok başarılı bir konu olursa hakettiğini alıyor. bence daha başarılı konular açarak daha fazla teşekkür alabiliriz bu hem forum adına iyi olur hem insanlar için iyi olur kanaatindeyim.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen bir kere konuştuğun insanlara saygı göstermiyorsun, onlar senin emeğine mi saygı gösterecek ;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
valla insanları da bi şeyler için zorlamak çok mantıklı gelmiyor bana yaa. zaten konu çok başarılı bir konu olursa hakettiğini alıyor. bence daha başarılı konular açarak daha fazla teşekkür alabiliriz bu hem forum adına iyi olur hem insanlar için iyi olur kanaatindeyim.
çok başarılı olmasa neden 250 300 kere indiriliyo :oke:

Sen bir kere konuştuğun insanlara saygı göstermiyorsun, onlar senin emeğine mi saygı gösterecek ;)
ne demek bu şimdi herkeze saygı gösteririm ama adam 250 300 kere indirip bi yorum yazmazzsa zoruma gider kardeşim kusura bakma :oke:

biz oraya oyun yükleyelim adam indirip gitsin kapatsın yorumda yazmıyo

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
hayli ilginc bir anket :)

mustafa

mustafa

Üye
o zaman konuyu yayınlayan kişinin isteğine bırakılsın bu. teşekkür edilmesini isteyenler öyle yayınlasın konuyu.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
mustafa

mustafa

Üye
sence haksızmıyım kardeşim sen söyle

ya diyorum ya kişiye göre değişir. sana önemli gelir teşekkür edilmesi yayınlayacağın konulara yön verir. ama yöneticiler önemsemiyor demek ki bunu. diyecek bi şey yok :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
mustafa

mustafa

Üye
ama konuyu yayınlayan kişinin isteğine bırakılması mantıklı

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konuyu açma amacın üyelere ve foruma yararlı olmak değil mi yoksa :hmmm
Teşekkür sayını yükseltmek için mi paylaşım yapıyorsun ?
Bu tepkin onu gösteriyor ...
Teşekkür sayısı ile saygınlık kazanmaya calismaman gerek çünkü bu sadece paylaşımı arttırmak için oluşturulmuş bir sistem ...

cemee61

cemee61

Üye
tesekkur edilmesi gerekir tabiki ama ne yalan soyliyeyim benim actigim konuya sirf mecbur oldugu icin tesekkur edecekse adam hic etmesin daha iyi. benimde sinirimi bozuyor tabiki. ben arayip bulacagim paylasacagim, adam yorum yazmayacak tesekkur etmeyecek. kisiliksiz insanlarin indirmesini engelleyen bir sistem olsa daha iyi olur belkide:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür sayısı ile saygınlık kazanmaya calismaman gerek çünkü bu sadece paylaşımı arttırmak için oluşturulmuş bir sistem ...
tabiki paylaşım yapmak ama emege saygı neden yok işte sorun bu bi 3 tuşa basmak zor geliyo heralde

tesekkur edilmesi gerekir tabiki ama ne yalan soyliyeyim benim actigim konuya sirf mecbur oldugu icin tesekkur edecekse adam hic etmesin daha iyi. benimde sinirimi bozuyor tabiki. ben arayip bulacagim paylasacagim, adam yorum yazmayacak tesekkur etmeyecek. kisiliksiz insanlarin indirmesini engelleyen bir sistem olsa daha iyi olur belkide:ehe
işte helal sana kardeşim

izmirligenc

izmirligenc

Üye
zaten uye olmadan icerik gozukmuyor uye olanlarda onlarin insafina artik eden eder zaten engelemek gizli icerik yapmak amatorce olur

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
dikkat edersen yorumda diyorum yorum yazzsa bana ne faydası olucak bide bunu düşün istersen teşekkür sayımmı artıcak yoksa mesaj sayımmı :oke:

ufuktezel

ufuktezel

Üye
teşekkür edilmeyince de insanın birşey paylaşasıda gelmiyorki...
zorla da ettiremeyiz tabiiki...
ama gerçekten güzel paylaşım yapanlara teşekkür edilmeside ii olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...