teşekkür etmeden indirme engellensin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür etmeden indirme engellensin
ya arkadaşlar bazı insanlar var teşekkür etmeden yorum yapmadan indiriyo mesela bende indirme 250 300 lerde teşekkür eden sayısı 6 bence teşekkür etmeden dosya indirme engellenmeli yorum yazmadan emege saygılarıda kalmamış... :seytan6::grrr::destere::off::sinir

• Beğen
Tepkiler: ugur1000, Uzmandede ve werarce

werarce

werarce

Üye
bencede mantıklı olabilir teşekkürler :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Konu daha önce konuşuldu...Böyle birşeyin getirilmesi teşekkür oranını belki arttırır ama forumun yararına olmaz...

Love Prince

Love Prince

Üye
forumun yararına olacağını düşünmüyorum, gereksiz bişey olur engellenmesi, isteyen teşekkür eder istemeyen etmez kimseye zorla teşekkür et diyemeyiz

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

Üye
aynen moruk katılıyorum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İyilik yap denize at kardeş. Emin ol senin gibi sinir olan çok insan var. Ama bazı insanlar var ki, forum ney onu bilmiyor, içeriği indirip sayfayı kapatıyor. Bu insanları suçlayamayız. Herkez herşeyi bilmek zorunda değil. Bilgi paylaştıkça büyür, bizde bu felsefeyi yaşatmaya çalııyoruz burada :)

Uzmandede

Uzmandede

Üye
♥♣♠kumarbaz♥♣♠;2225215' Alıntı:
aynen moruk katılıyorum
Bence önce senin şu moruk lafını kaldıralım ama isteyen teşekkür eder emeğe saygı büyük önem taşır :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Zorla teşekkür ettirmektense hak ederek ettirmek paylaşımı yapan kişi açısından daha iyidir :)
Ota b*ka da teşekkür edilmez ki ...

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
İyilik yap denize at kardeş. Emin ol senin gibi sinir olan çok insan var. Ama bazı insanlar var ki, forum ney onu bilmiyor, içeriği indirip sayfayı kapatıyor. Bu insanları suçlayamayız. Herkez herşeyi bilmek zorunda değil. Bilgi paylaştıkça büyür, bizde bu felsefeyi yaşatmaya çalııyoruz burada :)

demek felsefe ha

ayrıca bu felsefe degildir bu islamin getirdiği bir güzellik bildiğini paylasmamak islamda haramdır paylasmak güzel bir nigmettir elhamdulillah bizdede böyle bir anlayıs oldugu icin bildiğimiz ne varsa paylasıyoruz :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Paylaşmayan üyeler kafir mi oluyor yani :ehe
Benim çok konum var, ben first class müslüman mi oluyorum yani :ehe

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Paylaşmayan üyeler kafir mi oluyor yani :ehe
Benim çok konum var, ben first class müslüman mi oluyorum yani :ehe

hayır güzel insan ne alaka ayrıca bu cümleyi buraya nasıl cektin bilmiyorum

demek istiyorumki bir ilim yada bir bilgi yada güzel birsey var elinde bunu paylasmamak haramdır kafirdir demiyorum sözümü iyi oku lütfen haramdır diyorum

mesela bir örnek alimler ne icin vardır bildiklerini ögretmekle mukellefdir o alim asla ve asla bildiğini saklayamaz o bildiğini saklamak haram olur buda aynı o misal gibi

elinde güzel bir paylasım varkenn bunu arkadaslarınla eşinde dostunda ve cevrenle paylasırsan güzel bir davranız ve örnek olur ki buda islamın güzelliğindendir :oke:

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Saçma...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
bir çok amatör sitenin uyguladığı sistem !

eyup007

eyup007

Üye
beğenilirse teşekkür edilir değilmi?

zorla teşekkür olurmu?

ahenk

ahenk

Üye
açıkçası iyi olur ancak ben bundan ziyade konulara yapılan saçma ve sinir bozucu yorumlardan daha muzdaribim

Da®kness

Da®kness

Üye
Arkadaşımızın haklılık payı var biraz ama teşekkür etmeden içerikten faydalanamamak çok saçma olur. Bu kişinin isteğine kalmış birşey...

byilmazZ

byilmazZ

Üye

Sanırım verilmesi gereken cevap da bu. Çünkü diğer forumlarda görüyorum bu uygulamayı, teşekkür eden sayısı 1000 li sayılarla gösteriliyor. Böyle bir şey de olmasını istemezsin herhalde. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...