forumun yararına olacağını düşünmüyorum, gereksiz bişey olur engellenmesi, isteyen teşekkür eder istemeyen etmez kimseye zorla teşekkür et diyemeyiz

Bence önce senin şu moruk lafını kaldıralım ama isteyen teşekkür eder emeğe saygı büyük önem taşır♥♣♠kumarbaz♥♣♠;2225215' Alıntı:aynen moruk katılıyorum

İyilik yap denize at kardeş. Emin ol senin gibi sinir olan çok insan var. Ama bazı insanlar var ki, forum ney onu bilmiyor, içeriği indirip sayfayı kapatıyor. Bu insanları suçlayamayız. Herkez herşeyi bilmek zorunda değil. Bilgi paylaştıkça büyür, bizde bu felsefeyi yaşatmaya çalııyoruz burada![]()

Paylaşmayan üyeler kafir mi oluyor yani![]()
Benim çok konum var, ben first class müslüman mi oluyorum yani![]()

şimdi bu ota b*ka mı oluyo indirme sayısı 249 teşekkür 6 emege saygı olsun diye basar en azındanZorla teşekkür ettirmektense hak ederek ettirmek paylaşımı yapan kişi açısından daha iyidir
Ota b*ka da teşekkür edilmez ki ...

teşekkür etmeden yorum yazmadan indirme olurmu emege saygı neredebeğenilirse teşekkür edilir değilmi?
zorla teşekkür olurmu?

İyilik yap denize at kardeş. Emin ol senin gibi sinir olan çok insan var. Ama bazı insanlar var ki, forum ney onu bilmiyor, içeriği indirip sayfayı kapatıyor. Bu insanları suçlayamayız. Herkez herşeyi bilmek zorunda değil. Bilgi paylaştıkça büyür, bizde bu felsefeyi yaşatmaya çalııyoruz burada![]()