Kingmortall
Üye
bence gayet mantıklıSaçma...
bence gayet mantıklıSaçma...
şimdi bu ota b*ka mı oluyo indirme sayısı 249 teşekkür 6 emege saygı olsun diye basar en azından
--------------- Ekleme ---------------
http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...hter-3d-3-boyutlu-cep-oyunu-dovus-332760.html
--------------- Ekleme ---------------
259

ozaman destekle beni arkadaşım gayet mantıklı bişey söyledim adamların emege saygıları yokaçtığım konudaki linklerden toplam indirilme sayısı 1205. konu gösterimi 4568. cevaplayan 84. aldığım teşekkür 29. söze gerek yok teşekkür edene de etmeyene de teşekkürler![]()

hadi onu geçtim en azından bi tşk yaa tşk adam giriyo indiriyo kapatıyo ne demek bu yaa bu resmen töbe töbee ceza yemeyelimSanırım verilmesi gereken cevap da bu. Çünkü diğer forumlarda görüyorum bu uygulamayı, teşekkür eden sayısı 1000 li sayılarla gösteriliyor. Böyle bir şey de olmasını istemezsin herhalde.![]()
çok başarılı olmasa neden 250 300 kere indiriliyovalla insanları da bi şeyler için zorlamak çok mantıklı gelmiyor bana yaa. zaten konu çok başarılı bir konu olursa hakettiğini alıyor. bence daha başarılı konular açarak daha fazla teşekkür alabiliriz bu hem forum adına iyi olur hem insanlar için iyi olur kanaatindeyim.

ne demek bu şimdi herkeze saygı gösteririm ama adam 250 300 kere indirip bi yorum yazmazzsa zoruma gider kardeşim kusura bakmaSen bir kere konuştuğun insanlara saygı göstermiyorsun, onlar senin emeğine mi saygı gösterecek![]()

sence haksızmıyım kardeşim sen söyleo zaman konuyu yayınlayan kişinin isteğine bırakılsın bu. teşekkür edilmesini isteyenler öyle yayınlasın konuyu.
sence haksızmıyım kardeşim sen söyle

helal sana be kardeşim işteArkadaşımızın haklılık payı var biraz ama teşekkür etmeden içerikten faydalanamamak çok saçma olur. Bu kişinin isteğine kalmış birşey...
e yaniama konuyu yayınlayan kişinin isteğine bırakılması mantıklı

tabiki paylaşım yapmak ama emege saygı neden yok işte sorun bu bi 3 tuşa basmak zor geliyo heraldeKonuyu açma amacın üyelere ve foruma yararlı olmak değil mi yoksa![]()
Teşekkür sayını yükseltmek için mi paylaşım yapıyorsun ?
Bu tepkin onu gösteriyor ...
Teşekkür sayısı ile saygınlık kazanmaya calismaman gerek çünkü bu sadece paylaşımı arttırmak için oluşturulmuş bir sistem ...
işte helal sana kardeşimtesekkur edilmesi gerekir tabiki ama ne yalan soyliyeyim benim actigim konuya sirf mecbur oldugu icin tesekkur edecekse adam hic etmesin daha iyi. benimde sinirimi bozuyor tabiki. ben arayip bulacagim paylasacagim, adam yorum yazmayacak tesekkur etmeyecek. kisiliksiz insanlarin indirmesini engelleyen bir sistem olsa daha iyi olur belkide![]()
dikkat edersen yorumda diyorum yorum yazzsa bana ne faydası olucak bide bunu düşün istersen teşekkür sayımmı artıcak yoksa mesaj sayımmıKonuyu açma amacın üyelere ve foruma yararlı olmak değil mi yoksa![]()
Teşekkür sayını yükseltmek için mi paylaşım yapıyorsun ?
Bu tepkin onu gösteriyor ...
Teşekkür sayısı ile saygınlık kazanmaya calismaman gerek çünkü bu sadece paylaşımı arttırmak için oluşturulmuş bir sistem ...

Enesciğime aynen katılıyorumZorla teşekkür ettirmektense hak ederek ettirmek paylaşımı yapan kişi açısından daha iyidir
Ota b.ka da teşekkür edilmez ki ...