Teşekkür alıcam diye gittim. Takdir almışım : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ooo hayırlı olsun bana da aynısı oldu bugün teşekkür diye gittim 94 ortalamayla takdir gelmiş ama daha lise 1
bu arada galaxy s3 hayırlı olsun şimdiden harika cihaz

Bende hayırlısıyla liseye gidecem bu sene.Karnem bitane 4 hariç hepsi 5 e doğal olarak takdir yani Gittim babamın yanına hediyemi isterim dedim. Ne istiyosun dedi ? Pc dedim. 500 liralık alayım bitane dedi Şuana kadar hiç düz veya teşekkür almadım hepsi takdir ama yinede beğendiremiyoz peder beye. İnanırmısın bi kere bile adam gibi hediye karnesi almadı. Her sene verirdi 5 10 lira hadi yallah
Bu yaz kaportacıda çalışıp kendim alcam pcyi

Metin MF

Üye

Okula 1 sene geç mi başladın? Çünkü mesela ben 96'lıyım 11'e geçiyorum

- - - Eklendi - - -

Benim için karne hediyesi önemli değil, babamın aferin deyip öpmesi kadar güzel bir şey yok

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi

ooo hayırlı olsun bana da aynısı oldu bugün teşekkür diye gittim 94 ortalamayla takdir gelmiş ama daha lise 1
bu arada galaxy s3 hayırlı olsun şimdiden harika cihaz

Teşekkür ederim. Walla kendimi boşlukda hissettim. + 3 senen var daha

Galaxy s3 alıcam Çok sevinç bastı ya

- - - Eklendi - - -

Ama ilkokul o liseye gel sen artık hediyeyi geçtim. Karneni ailene gösteremeyeceksin. Şahsen ben öyleydim. 8. sınıfda takdir aldım. Alış o alış Bir daha alamadım. Ta ki bugüne kadar

- - - Eklendi - - -

Benim için karne hediyesi önemli değil, babamın aferin deyip öpmesi kadar güzel bir şey yok

Babam "Aferim lan kerata" diyor. geçiyor. Genelde annem yapar o tür şeyleri bana

Okula 1 sene geç mi başladın? Çünkü mesela ben 96'lıyım 11'e geçiyorum

- - - Eklendi - - -

metin bizim yaşlar aynı seninle

Incı

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]İyiki takdir alacam diye gitmemişsin allah korusun [/SIZE][/COLOR]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...