Başlıdaki gibi Teşekkür belgesi alıcam diye gittim. Takdir belgesi almışım. Yani teşekkür alacağım zaman enerjim + heyecan ,Takdir belgesini alacağımı öğrendiğim için 10 kat arttı
Babam ile akşam samsung galaxy s3 ön siparişi vericez. Karne hediyem olarak.
Ama lise bitti. Pazartesi iş başı
Hatta şimdi düşünüyorumda lise1'deki insanlar ne kötü durumdadır. Daha 3 seneleri var. Allah kurtarsın
Ve bu akşam Ringe çıkacaklara şimdiden başarılar. Korkmayın fazla acımaz.
ooo hayırlı olsun bana da aynısı oldu bugün teşekkür diye gittim 94 ortalamayla takdir gelmiş ama daha lise 1
bu arada galaxy s3 hayırlı olsun şimdiden harika cihaz
Bende hayırlısıyla liseye gidecem bu sene.Karnem bitane 4 hariç hepsi 5 e doğal olarak takdir yani Gittim babamın yanına hediyemi isterim dedim. Ne istiyosun dedi ? Pc dedim. 500 liralık alayım bitane dedi Şuana kadar hiç düz veya teşekkür almadım hepsi takdir ama yinede beğendiremiyoz peder beye. İnanırmısın bi kere bile adam gibi hediye karnesi almadı. Her sene verirdi 5 10 lira hadi yallah
Bu yaz kaportacıda çalışıp kendim alcam pcyi
Bende hayırlısıyla liseye gidecem bu sene.Karnem bitane 4 hariç hepsi 5 e doğal olarak takdir yani Gittim babamın yanına hediyemi isterim dedim. Ne istiyosun dedi ? Pc dedim. 500 liralık alayım bitane dedi Şuana kadar hiç düz veya teşekkür almadım hepsi takdir ama yinede beğendiremiyoz peder beye. İnanırmısın bi kere bile adam gibi hediye karnesi almadı. Her sene verirdi 5 10 lira hadi yallah
ooo hayırlı olsun bana da aynısı oldu bugün teşekkür diye gittim 94 ortalamayla takdir gelmiş ama daha lise 1
bu arada galaxy s3 hayırlı olsun şimdiden harika cihaz
Ama ilkokul o liseye gel sen artık hediyeyi geçtim. Karneni ailene gösteremeyeceksin. Şahsen ben öyleydim. 8. sınıfda takdir aldım. Alış o alış Bir daha alamadım. Ta ki bugüne kadar