Teşekkür alıcam diye gittim. Takdir almışım : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür alıcam diye gittim. Takdir almışım : )
Başlıdaki gibi Teşekkür belgesi alıcam diye gittim. Takdir belgesi almışım. Yani teşekkür alacağım zaman enerjim + heyecan ,Takdir belgesini alacağımı öğrendiğim için 10 kat arttı

Babam ile akşam samsung galaxy s3 ön siparişi vericez. Karne hediyem olarak.

Ama lise bitti. Pazartesi iş başı

Hatta şimdi düşünüyorumda lise1'deki insanlar ne kötü durumdadır. Daha 3 seneleri var. Allah kurtarsın

Ve bu akşam Ringe çıkacaklara şimdiden başarılar. Korkmayın fazla acımaz.

bana ring yok 2 zayıf var ortalama ile geçtim lise 2 bitti bugün , 17 çeşit ders vardı bu sene insaf be

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
olsun katlanırız meslekteyim , bilişim alanı işini severek yapınca sorun olmuyor bilgisayarlarla uğraşmayı seviyorum

Meslek lisesi isen 11 saat dersleriniz felan olacak yanlış hatırlamıyorsam. Bende inşaat bölümünde - mimarı yapıdaydım 11 saat dersler oluyordu bazen hiç çekilmiyor

ağzından bal damlıyor zaten bugün kafam doluydu birde sen geldin tam olduk

Metin MF

Üye
Karnede zayıf olmadığı için hediyem nokia 603

KayraBey

Üye
Helal olsun kardeşim.Aynen böyle devam S3 alınca takdir belgesinin resmini çekte konuya ekle.

benim lisenin bitmesi için daha 4 sene var.bu sene hayırlısıyla liseli oluyorum. Tebrikler takdir aldıysan ne mutlu sana,darısı bizim başımıza

Tepkiler: İncİnat
benim lisenin bitmesi için daha 4 sene var.bu sene hayırlısıyla liseli oluyorum. Tebrikler takdir aldıysan ne mutlu sana,darısı bizim başımıza
kolay gelsin ilk gün 10-11. sınıfların yanınıza gelip ezmesine dikkat et geleneksel olay çünkü bu sene adam akıllı yapamadık ama seneye 10 ve 11 lere aslında 10.sınıflara da alıştık ya neyse

bende lise 2 oldum ama ne aldığımı bende bilmiyorum. Karneyi babam alacak. Tek bildiğim karnede 5 tane 3 var

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun kardeşim.Aynen böyle devam S3 alınca takdir belgesinin resmini çekte konuya ekle.

eyvallah kardeşim.Tabi çekerim. Daha ne zaman gelecekse

- - - Eklendi - - -

Evet darısı sizin başınıza

- - - Eklendi - - -

bende lise 2 oldum ama ne aldığımı bende bilmiyorum. Karneyi babam alacak. Tek bildiğim karnede 5 tane 3 var

Babanmı alacak ? off off Karneyi babanın elinden alırken dikkat et

klongs

Üye
helal olsun bittimi lise

joker.lg

Üye
bende karne almak için kalktım mezun olduğumu hatırladım şaka okulda olmak isterdim ama

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
bende karne almak için kalktım mezun olduğumu hatırladım şaka okulda olmak isterdim ama

Ne okulu abi ya. Okuldan kurtulmak gibisi yok. Ha sen mezunsun ilerde belki bende anlarım okulun kıymetini ama şuanki durumun tadını çıkarıyorum LİSE BİTTİ TEY TEY TEY TEY TEY

Tepkiler: İncİnat
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...