Tesadüfen Ünlü Olanlar !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Tesadüfen Ünlü Olanlar !
Tesadüfen Ünlü Olanlar !

NECATİ ŞAŞMAZ

Kurtlar Vadisi’nin “Polat Alemdar”ı Necati Şaşmaz Amerika’ya çalışmak ve yerleşmek üzere gitmek için uçak biletini almışken, yapımcı arkadaşı ve kardeşinin teklifi üzerine Türkiye’de kalmış. Şaşmaz, sürpriz bir şekilde
oyuncu olmuş.

EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş de güzel sesini rastlantı sonucu herkese duyurmuş. Konfeksiyon işçisi olan Gündeş, sesiyle atölyedekilerin dikkatini çekmiş. Bir tanıdığı Neşe Demirkat’a götürmüş Ebru Gündeş’i... Sonrası bir masal gibi...
Müzik piyasasına giren Ebru Gündeş, başarı basamaklarını hızla tırmanmış.

HASİBE EREN

1975 yılında Almanya’da doğan Hasibe Eren’in babası oyuncu olmasına karşıymış. Önce İstanbul Üniversitesi’nde Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık Bölümü’nü bitirdikten sonra Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü’nü kazanan Eren, tesadüfen dizilerde rol almaya başlamış.

BEREN SAAT

Öğretim görevlisi olma hayali kurarken oyuncu olan Beren Saat, çok tesadüf olmasa da “Tükiye’nin Yıldızları” yarışmasında keşfedildi. Sonra peş peşe dizi teklifleri aldı. “Hatırla Sevgili”de izlediğimiz Beren Saat, oyunculukta başarılı ve
mutlu.

FAHRİYE EVCEN

Yaprak Dökümü’nün Nejla’sı Fahriye Evcen, iki yıl önce
tatil için geldiği Türkiye’de kuzeninin ısrarları üzerine Oya Aydoğan’ın programına seyirci olarak katılmış. Aydoğan’ın yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırmasından sonra da kendisini ekranlarda bulmuş.

OZAN GÜVEN

Ayakkabı mağazasında satıcılık yapan Ozan
Güven, oyunculuğa figüran oyunculukla başlamış. Performansı beğenilen Güven, kısa sürede herkesin tanıdığı bir oyuncu olmuş. Ünlü oyuncu Ozan Güven’in Beşiktaş’taki ayakkabı mağazası hâlâ duruyor.

milliyet

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ibrahim tatlısesi unutmuşsun :D
inşaatta çivi çakarken sölediği şarkıyı dinlemişler
derken bugune kadar geldi

canturgay

canturgay

Üye
zaten bi beni keşfedemediler...kaldım buralarda...:ehe

CanceR

CanceR

Üye
EBRU GÜNDEŞ

Ebru Gündeş de güzel sesini rastlantı sonucu herkese duyurmuş. Konfeksiyon işçisi olan Gündeş, sesiyle atölyedekilerin dikkatini çekmiş. Bir tanıdığı Neşe Demirkat’a götürmüş Ebru Gündeş’i... Sonrası bir masal gibi...
Müzik piyasasına giren Ebru Gündeş, başarı basamaklarını hızla tırmanmış.

buna şaşırdım :hmmm

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Valla ya..Biz demi çalıştığımız yerlerde yükses sesle türkü veya şarkı okusak acaba :)

thebora

Üye
necati şaşmaz ın tesadüfen ünlü olmasına şaşırmadım doğrusu

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayat sürprizlerle dolu... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...