Van için tek yürek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Van için tek yürek

Kanal D’nin başlattığı,ardından da çığ gibi büyüyen“Van İçin Tek Yürek” yardım kampanyasında 62 milyon TL’lik rekor bağış toplandı.

Kanal D’nin başlattığı ve ardından ATV, Star, Fox, NTV, Kanaltürk, CNN Türk, Beyaz TV, A Haber, Kanal 24, Powerturk TV, Fenerbahçe TV ve Beykent Üniversitesi (Bea TV) televizyonları ile Radyo D, Radyo Moda ve Radyo CNN Türk’ün katılımlarıyla çığ gibi büyüyen ve tüm bu televizyon ile radyolardan ortak ve canlı yayınlanan “Van İçin Tek Yürek” adlı yardım kampanyası programında, Van’daki depremzede vatandaşlarımız için 62 milyon TL’lik rekor bağış toplandı.

Beyazıt Öztürk, Şebnem Sunar Küçük, Cem Öğretir, İrfan Değirmenci, Fatih Portakal ve Nazlı Tolga’nın sunumunda gerçekleşen ortak yayında, Türkiye’nin birbirinden ünlü isimleri Van’daki depremzedeler için telefonların başında yardım topladılar.
Ayça Bingöl, Farah Zeynep Abdullah, Şafak Sezer, Oya Başar, Aras Bulut İynemli, Hadise, Emir Berke Zincidi, Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Bade İşçil, Öykü Karayel, Haluk Bilginer, Demet Akbağ, Beren Saat, Engin Akyürek, Tuğba Ünsal, Aslıhan Gürbüz, Hakan Yılmaz, Hande Katipoğlu, Songül Öden, Pınar Altuğ, Ceyda Düvenci, Oktay Kaynarca, Özge Özder, Funda Arar, Selen Soyder, Serenay Sarıkaya, Tolgahan Sayışman, Keremcem, Kenan Işık, Erol Evgin, Seda Öğretir, Ayşenil Şamlıoğlu, Bülent İnal, Özge Özpirinççi, Engin Altan Düzyatan, Özgür Ozan, Berna Laçin, Kubat, Burak Özçivit, Meryem Uzerli, Aydan Şener, Tarık Tarcan, Burcu Kara, Derya Baykal, Ebru Cündübeyoğlu, Oğuz Haksever, Zeynep Dörtkardeşler, Songül Karlı, Mete Horozoğlu, Nur Erkul, Naz Elmas, Kenan Ece, Cem Kılıç, Sevil Atasoy, Bülent Çelik, Emel Çölgeçen, Feride Çetin, Cüneyt Özdemir, gecede depremzedeler için telefon başında bağış toplayan isimler arasında yer aldılar.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün katıldığı bir davette yaptığı konuşmasında, yardım kampanyası yayınıyla ilgili teşekkürlerini ve takdirlerini ilettiği görüntülerin ekrana geldiği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da canlı telefon bağlantısıyla katıldıkları programda; siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından birçok isim de yayına telefonla katılarak bağışlarda bulundular, düşüncelerini dile getirdiler.
Van’a canlı bağlantıların da yapıldığı, stüdyo konukları dışında 100 kişilik bir çağrı merkezi ekibinin de aralıksız telefon aldığı ve yaklaşık beş saat süren program sonunda telefon ve SMS’lerle 62 milyon TL’lik rekor yardım toplandı.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
daha fazla toplanabilirdi

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5 saatte hiçte küçümsenecek bir rakam değil bence

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
orasi oyle de abi bi onceki gun samanyolunda da ayni rakam toplandi neredeyse.keske fark atilsaydi.kanald atv ortak yayn malum

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onlarda 65 milyon topladılar evet ne yapalım buna da şükür

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
öyle cok sukur.bayagi toplandi.japonlardan da cok geldi.notlar birakp kaciyolarmis bide buyukelcilige.cok duygulandim.d
ayni kampanyayi sehit aileleri icinde yapacaklar orda rekor toplanir bence.cok sukur duyarli bir millete sahibiz.

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Mehmet

Burak

Üye
şunu söylemeliyim,

samanyolu kanal7 ortaklığıyla daha kısa sürede 66milyon tl toplandı.

dün akşamki yayını 19 medya kuruluşu ortak yayınladı ve daha az bir para toplandı.
tabiki yinede iyi bir rakam. ama bu dev organizasyonda şaşırtan bir rakam ortaya çıkmadı.

herneyse bence dün gecenin en güzel bağışını merinos holding yaptı.

tam 5 milyon tl değerinde okul yapacaklarını söyledi :) bence bu daha güzel bir bağış oldu. :) gecenin en güzel bağışı buydu bence. :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ev bagisi da iyiydi 100 ev. as evi vs.o da cok lazim suan.kis geldi malum okul sirada bekleyebilir ama ev sart

Burak

Üye

6 saat mi :hmmm dün gece 5 saat dedi samanyolu haber tv de ? bilmiyorum sanırım rakamlar farklılık gösteriyor kanaldan kanala , :D

----------Eklendi @ 11:42:08 ---------- Yazıldı @ 11:40:30 ----------

ev bagisi da iyiydi 100 ev. as evi vs.o da cok lazim suan.kis geldi malum okul sirada bekleyebilir ama ev sart

okulların bir çoğu yıkılmış, eğitime ara verildi abla biliyorsun, bu yüzden valilik bize bildirsin hemen başlıyalım çalışmalara dedi merinos holding yönetim kurulu başkanı.

tabiki şuanda eve çok ihtiyaç var. ama dün gece yayına bağlanan recep tayyip erdoğan yarın akşama doğru herkesin ihtiyaçlarını tamamen karşılamış olucaz dedi.

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
insallah

Burak

Üye
ve burada şunu söylemek istiyorum,

depremin olduğu gün mehmet ali birand bir sürçi lisan etti

canlı yayın baglantısında oraya yardımların ulaşmadıgını söyleyen muhabire

"orada devlet yok. teşekkürler "

dedi

devlet orada neden olmasın ? birand ?

umarım bir özür dilersin. :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ortada devlet yok demiş olabilirmi acaba :D

Burak

Üye
yok abi haberleri izliyodum

orada devlet yok yardım yok insanlar sokakta dedi

----------Eklendi @ 12:13:38 ---------- Yazıldı @ 12:13:08 ----------

herşeye tamam yardımlar gecikmiş olabilir ama orada devlet yok demesi hiç iyi bir yorumlama olmadı bence :hmmm

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yani ortada devlet yok diyecekken orada devlet yok demiş olabilir :D

Burak

Üye
oda olabilir o hiç aklıma gelmedi :ehe hemen kestirip attım düşünmeden özür :D

• Beğen
Samsun55''

Samsun55''

Üye
duyarlı bi millete sahip olduğumuzun bir gösteregesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...