Vatan da internet alış veriş sitesidir aynı zamanda.hacı vatanbilgisayar değil internet alış veriş siteleri diyoruz.
ewet kvkDistribütör garantisi var mı alışveriş sitelerindeOlanlar 1400 e yakın oluyorlar
![]()
tel birazcık büyük tşkler kardeşim teklifin içinsıfır ayarında 1 aylık samsung galaxy nexus ile takas dusunursen kardeşim goruselim 05413732991 saygılar...
sen al benim telefonum senin işine yaramaz700 e ver alıyım burada çok yakın bir tanıdığım 800 e bırakıyor çok temiz cihaz...
ya vallaha resim koymasını bilmiyorum bilsem amenna haklısın.fiyat aslında makul hayırlı satışlar ama satışın canlı olması için resim eklenirse daha iyi olur
ben şuan karabükte kalıyorum burdaki kvk fiyatları 1599 teknosa ve electroword taBence fiyatı gayet normalVatan da dün bakmıştım 1449 du
![]()
kardeş git 1445 ver al teklifte verme.ve arada 445 tl farkvar ben 1890 tl ye aldım.ha bu arada senin s2 var zaten sen telefoncusun galibaGold'da Nekadar ? Hiç bakabildiniz mi gerçi karabükte gold varmı bilmiyorum ama Zonguldak'ta var isterseniz bir pazar günü gelir bakarsınız sıfırının fiyatı 1.445 TL Genpa Garantili...
neyse siz bilirsiniz ben teklifte bulundum madem sizin cihazınız benim işime yaramaz ozaman almıyorum...
kardeş git 1445 ver al teklifte verme.ve arada 445 tl farkvar ben 1890 tl ye aldım.ha bu arada senin s2 var zaten sen telefoncusun galiba