tertemiz galaxy s2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
tertemiz galaxy s2
arkadaşlar galaxy 3 alcağım için s2,mi satıyorum ilgilenen arkadaşlar tel den ulaşsınlar cihaz ter temizdir kılcal çizik bile yoktur resim koymayı bilmiyorum 18 ay garantisi devam etmektedir.05308757359.. fiyatta 1000 tl pazarlık yok..teklifte etmeyin..

omerfarukbaspin

Üye
sıfırı 1100 lira.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı sıfırını 1100 tl ye satılıyor haberin olsun.

-efşan

-efşan

Üye
1000 tl ve pazarlıksız.:hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence fiyatı gayet normal :) Vatan da dün bakmıştım 1449 du :bilmm

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hacı vatanbilgisayar değil internet alış veriş siteleri diyoruz.

-efşan

-efşan

Üye

- - - Eklendi - - -

hacı vatanbilgisayar değil internet alış veriş siteleri diyoruz.
Vatan da internet alış veriş sitesidir aynı zamanda.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
theM-CK biliyoruz zaten merak etme sen.

-efşan

-efşan

Üye
Çok merak etmiştim ben de. Teşekkürler aydınlatığın için.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
dikkat edersen ben zaten diğer alış veriş internet sitelerini kastettim o yorum da

-efşan

-efşan

Üye
Her ne ise. Konu dağılmasın.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Distribütör garantisi var mı alışveriş sitelerinde :bilmm Olanlar 1400 e yakın oluyorlar :)

__xXx__

__xXx__

Üye
fiyat aslında makul hayırlı satışlar ama satışın canlı olması için resim eklenirse daha iyi olur

Matador03

Matador03

Üye
Su an s2 1100 lira yapiyor ikinci eli o yuzden gayet iyi ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
700 e ver alıyım burada çok yakın bir tanıdığım 800 e bırakıyor çok temiz cihaz...

daksy

Üye
sıfır ayarında 1 aylık samsung galaxy nexus ile takas dusunursen kardeşim goruselim 05413732991 saygılar...

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben fiyatımı koymuşum 1100 tl diyen arkadaşlar ise gitsinler alsınlar burda kandırmaca hilelik veya üçkağıtçılık yok ben malımı çıkrmışım şatışa. ha şu s3 ile takasyap telefonu diyen arkadaş bu siteden satış yapan arkadaşlar akıllı alanlarda kek hakaret etmeyin lütfen uslubunuza dikkat edin...tel no yu vermişim alan pişman olmaz ben o tele gül gibi baktım benim malım değerlidir...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Distribütör garantisi var mı alışveriş sitelerinde :bilmm Olanlar 1400 e yakın oluyorlar :)
ewet kvk

- - - Eklendi - - -

sıfır ayarında 1 aylık samsung galaxy nexus ile takas dusunursen kardeşim goruselim 05413732991 saygılar...
tel birazcık büyük tşkler kardeşim teklifin için

- - - Eklendi - - -

700 e ver alıyım burada çok yakın bir tanıdığım 800 e bırakıyor çok temiz cihaz...
sen al benim telefonum senin işine yaramaz

- - - Eklendi - - -

fiyat aslında makul hayırlı satışlar ama satışın canlı olması için resim eklenirse daha iyi olur
ya vallaha resim koymasını bilmiyorum bilsem amenna haklısın.

- - - Eklendi - - -

Bence fiyatı gayet normal :) Vatan da dün bakmıştım 1449 du :bilmm
ben şuan karabükte kalıyorum burdaki kvk fiyatları 1599 teknosa ve electroword ta

avcitalip

avcitalip

Üye
Gold'da Nekadar ? Hiç bakabildiniz mi gerçi karabükte gold varmı bilmiyorum ama Zonguldak'ta var isterseniz bir pazar günü gelir bakarsınız sıfırının fiyatı 1.445 TL Genpa Garantili...

neyse siz bilirsiniz ben teklifte bulundum madem sizin cihazınız benim işime yaramaz ozaman almıyorum...

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
Gold'da Nekadar ? Hiç bakabildiniz mi gerçi karabükte gold varmı bilmiyorum ama Zonguldak'ta var isterseniz bir pazar günü gelir bakarsınız sıfırının fiyatı 1.445 TL Genpa Garantili...

neyse siz bilirsiniz ben teklifte bulundum madem sizin cihazınız benim işime yaramaz ozaman almıyorum...
kardeş git 1445 ver al teklifte verme.ve arada 445 tl farkvar ben 1890 tl ye aldım.ha bu arada senin s2 var zaten sen telefoncusun galiba

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeş git 1445 ver al teklifte verme.ve arada 445 tl farkvar ben 1890 tl ye aldım.ha bu arada senin s2 var zaten sen telefoncusun galiba

onu babam kullanıyor kendime alacağım,burada bir tanıdık 800 TLye veriyor bana normalde 850 ye satıyor fakat bana indirim yaptı 2 hafta içinde alacağım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt