Tertemiz C6-01..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
Tertemiz C6-01..
telefon ev arkadaşımındır arkadaşlar telefonun hiçbir sıkıntısı yoktur 20 ay daha genpa garantisi mevcuttur alındığı günden beri arka kılıf ve jelatin ile kullanılmıştır fotoğraflardada göründüğü gibi tertemizdir alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...
fiyat: 430tl..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tertemiz-4-aylik-c6-01-110380354/detay

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
hayırlı satışlar.

• Beğen
Tepkiler: Cz_PopCoZYY
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler hocam çok hızlısın koyduğum saniye cevap attın helal olsun :):)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
ürün 10 numara hocam 0dan farkı yok ha bayiden ha bunu almışsın o kadar para verip bayiden almak isteyenlere sözüm yok ama bunu alacak olan arkdaşından memnuniyet konusunda sıkıntısı olmayacağını maxicep ailesine söz olarak veriyorum :) teşekkürler hocam

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
ürün 10 numara hocam 0dan farkı yok ha bayiden ha bunu almışsın o kadar para verip bayiden almak isteyenlere sözüm yok ama bunu alacak olan arkdaşından memnuniyet konusunda sıkıntısı olmayacağını maxicep ailesine söz olarak veriyorum :) teşekkürler hocam

sözünüz için :tşk: bence de sıfır yerine alternatif olabilir bu ürün , c6 isteyenlere fırsat diyebiliriz. :rica:

• Beğen

howitzer87

Üye
güzel cihaz

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
kardeş çok pahalı 450 sıfır 603 ve 700 420 yap bi haftaya alaym

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
dostum vereceğim telefonda 0 zaten eğer alırsan beni arayıp teşekkürler diyeceğine eminim

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Aynisini teknosada 700 tlye satiyolar 4 aylik telefon bi nevi 0. Hayirli satislar kardesim :)

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
bencede pahalı sıfırı ztn 550 tl

MrExpert

MrExpert

Üye
O paraya gitmez o makina :hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
İlanı baltalamak değil ama amacım sıfır nokia 603 bile 470 tl zaten bu telefondan daha üst bir telefon. Ikinci el n8 ler ise 400 tl ye kadar düştü. O yüzden fiyati biraz düşür bence.

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
fiyatı 430a çekiyorum arkadaşlar maxicep ailesine güveniyorum..

Cz_PopCoZYY

Cz_PopCoZYY

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim herkesin kendi zevki bişey diyemessin bu konuda bende android alacağıma iphone tercih ederim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Fİyat konusu ve içerik konusunda ilan sahibi kurallar çerçevesinde bilgi verebilir değiştirebilir.Bunun dışındaki yorumlar silinecektir.Devamı halinde uyarı verilecektir.Hayırlı satışlar

• Beğen
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
430 sa haftaya alırım

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
şuan müsait değilim arayamam ama yarın ararm kimseye verme abi

kurd-0

Üye
bu tel bu fiyatsa benim neo v 600 gider mi acaba?
(amacım tartışma değil telefonu mu satacamda fiyat aralığını karşılaştırmak için)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...