mürteza16
Üye
Olmadığına dair bir kanıtın var mı? Eğer gerçekten yoksa bizde boşuna gitmeyelim.Olmayan namaza gitmiyorum
Olmadığına dair bir kanıtın var mı? Eğer gerçekten yoksa bizde boşuna gitmeyelim.Olmayan namaza gitmiyorum
Bidat mı ve neden bidat?Olmayan namaza gitmiyorum
Peygamber efendimizin kıldığı bir namaz nasıl bidat olur ki ? Sadece rekat sayısında ihtilaf vardır. Peygamber efendimiz bazen 8 bazen ise 20 rekat kılmıştır.Bidat mı ve neden bidat?
Bidat demedim zaten arkadaşın düşüncesini öğrenmek için soru sordum.Peygamber efendimizin kıldığı bir namaz nasıl bidat olur ki ? Sadece rekat sayısında ihtilaf vardır. Peygamber efendimiz bazen 8 bazen ise 20 rekat kılmıştır.
Hadislere inanmayanlar ancak teravih namazını inkar ederler. fıkıh yönünden teravih namazı müekked sünnettir. Yani peygamber efendimiz çok az terk etmiş, elinden geldiğince aksatmamaya çalışmıştır teravih namazını.
Hz ömer zamanında kılınmayabaşlamış namaz ve hz muhammed kendine özel olarak kılıyor duPeygamber efendimizin kıldığı bir namaz nasıl bidat olur ki ? Sadece rekat sayısında ihtilaf vardır. Peygamber efendimiz bazen 8 bazen ise 20 rekat kılmıştır.
Hadislere inanmayanlar ancak teravih namazını inkar ederler. fıkıh yönünden teravih namazı müekked sünnettir. Yani peygamber efendimiz çok az terk etmiş, elinden geldiğince aksatmamaya çalışmıştır teravih namazını.
olmayan namaz ?Olmayan namaza gitmiyorum
Hz omer zamanin da mi ? Tabii tabii..Hz ömer zamanında kılınmayabaşlamış namaz ve hz muhammed kendine özel olarak kılıyor du
Olana gidiyor musun?Olmayan namaza gitmiyorum
Vakit namazı kılıyormusunOlana gidiyor musun?
Dipnot: Dinime küfreden Müslüman olsa bari...
ben hala sorumun cevabını alamadım namazları neye göre kılıyorsun Kuran da yazıyor muVakit namazı kılıyormusun
Yoksa vakit namazinida mi Hz Omer cikardi?Vakit namazı kılıyormusun
Bırakın uğraşmayın. Gavura kızıp dinden soğudum diyen zihniyet işte.
herşey ortada işte kimi kandırıyorsun kılmak istemiyorum de o kadarAynen...orta doğu olaylarını bahane edip dinden soğudum diyenleri gördümherşey ortada işte kimi kandırıyorsun kılmak istemiyorum de o kadar
Farz demedik zaten sünnet.Siz kafanıza göre takılın ahirette ne olacağını görücez. Ne dersem inkar ediceksiniz. Hoca ne derse o bir araştırsanız . Ama siz hadiscisiniz kuranda herşey tam eksik yok ozaman neden hadislere inanıyım . Din kimlerin elinde kalmış .