arkone Üye Konu Sahibi Ben sabit 80bin lerde takılıyorum varmı böle bir eziklik ya - - - Eklendi - - - 'İsmet'' Alıntı: 620 bine geldim beyler adım adım yükselmeye devam Genişletmek için tıkla ... Şimdi farkettim sen göztepelimisin :O
Ben sabit 80bin lerde takılıyorum varmı böle bir eziklik ya - - - Eklendi - - - 'İsmet'' Alıntı: 620 bine geldim beyler adım adım yükselmeye devam Genişletmek için tıkla ... Şimdi farkettim sen göztepelimisin :O
PureFood Üye arkone' Alıntı: Ben sabit 80bin lerde takılıyorum varmı böle bir eziklik ya - - - Eklendi - - - Şimdi farkettim sen göztepelimisin :O Genişletmek için tıkla ... Evet de şaşılacak bir şey mi ki.
arkone' Alıntı: Ben sabit 80bin lerde takılıyorum varmı böle bir eziklik ya - - - Eklendi - - - Şimdi farkettim sen göztepelimisin :O Genişletmek için tıkla ... Evet de şaşılacak bir şey mi ki.
arkone Üye Konu Sahibi 'ismet'' Alıntı: evet de şaşılacak bir şey mi ki. Genişletmek için tıkla ... körfezin ayirdigi düşman biraderleriz ya ondan..
'ismet'' Alıntı: evet de şaşılacak bir şey mi ki. Genişletmek için tıkla ... körfezin ayirdigi düşman biraderleriz ya ondan..
PureFood Üye arkone' Alıntı: körfezin ayirdigi düşman biraderleriz ya ondan.. Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardeşim... Olmasa şu düşmanlık keşke ama böyle gider bu.. Neyse konu dağılmasın.
arkone' Alıntı: körfezin ayirdigi düşman biraderleriz ya ondan.. Genişletmek için tıkla ... Haklısın kardeşim... Olmasa şu düşmanlık keşke ama böyle gider bu.. Neyse konu dağılmasın.
ıscantherIrun Üye Arkadaslar ben android de oynadim 1.436.000 yapmistim ve 2500 altin kazanmistim 1 bolumde
arkone Üye Konu Sahibi 'İsmet'' Alıntı: Haklısın kardeşim... Olmasa şu düşmanlık keşke ama böyle gider bu.. Neyse konu dağılmasın. Genişletmek için tıkla ... haklısın dostum 7'de neysek 70'de de böle devam edilir kan dökülmeye devam eder kardeşler arasında.. dediğin gibi konu dagılmasın
'İsmet'' Alıntı: Haklısın kardeşim... Olmasa şu düşmanlık keşke ama böyle gider bu.. Neyse konu dağılmasın. Genişletmek için tıkla ... haklısın dostum 7'de neysek 70'de de böle devam edilir kan dökülmeye devam eder kardeşler arasında.. dediğin gibi konu dagılmasın
alical33 Üye pirenuri' Alıntı: Beni geçen yok mu ya daha ? Biri geçse yeni rekor kırma girişimlerinde bulunacağım da Genişletmek için tıkla ... ben 8.658.243 yaptım geç hadi
pirenuri' Alıntı: Beni geçen yok mu ya daha ? Biri geçse yeni rekor kırma girişimlerinde bulunacağım da Genişletmek için tıkla ... ben 8.658.243 yaptım geç hadi
BrahimOkumus Üye Galaxyde 9milyona çıkan adam ben lumiada şarj çabuk bitmesin diye oynamıyorum fazla dışarıdayken zor oluyor Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express
Galaxyde 9milyona çıkan adam ben lumiada şarj çabuk bitmesin diye oynamıyorum fazla dışarıdayken zor oluyor Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express
arkone Üye Konu Sahibi sonunda bende 300 bini geçmiş oldum 323.232 puan şaka gibi 3,2,3,2,3,2 eve gidince yüklücem resmi buraya
sonunda bende 300 bini geçmiş oldum 323.232 puan şaka gibi 3,2,3,2,3,2 eve gidince yüklücem resmi buraya