Temple Run artık 512 MB Ram'li Cihazlarda!

Sponsorlu Bağlantılar

ElectroTR

ElectroTR

Üye

"Folks hitting the Temple Run install problems on 512MB phones-- the store team is working with imangi to get this addressed. Sorry!"

Joe amcamızın dediğine göre adreslemede sıkıntı olmuş, mağaza takımı düzeltmeye çalışıyormuş. Az daha sabır arkadaşlar

evarietyw

evarietyw

Üye

"Folks hitting the Temple Run install problems on 512MB phones-- the store team is working with imangi to get this addressed. Sorry!"

Joe amcamızın dediğine göre adreslemede sıkıntı olmuş, mağaza takımı düzeltmeye çalışıyormuş. Az daha sabır arkadaşlar

o Joe yi Bi elime geçirirsem varya.... :)

kursat99

kursat99

Üye
E hadi artık! Bugün gün boyu deniycem.

evarietyw

evarietyw

Üye
Runs the team doing Windows Phone product definition & design. Joe nun yeni twiti :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
twitter kullanmadığımdan bilmiyorum :) peki bugün gelir mi bize oyun abi ?

Joe belfiore şu anda wp ekibi ve imanghi Studio ekibi birlikte bağlantı hatası sorununu çözmeye çalışıyorlar demişti sabah. Bugün yarın gelir büyük ihtimalle.

ÖEY

ÖEY

Üye
Gelir gelir merak etmeyin, dünyanın sonu değil. Alt tarafı bir oyun be ya :D:D

evarietyw

evarietyw

Üye
hala bekliyoruz ya ne kadar zor işmiş be bunu ayarlamak...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
atış serbest gençler:ehe

kursat99

kursat99

Üye
Ali Kemal Abi, ben Çinli arkadaşın yöntemiyle indirdim kusursuz oynuyordum. Şimdi baktım gelmiş. PC de Tüm telefonlarda kullanılamaz demiyor. Ama telefondan girince donanımı karşılamıyor diyor ama altta yükle seçeneği var. Tıklayınca uyarı veriyor ben tekrar yükleye basıyorum sonra ilgilenmeniz gerek diyor. Napıcam şimdi?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ali Kemal Abi, ben Çinli arkadaşın yöntemiyle indirdim kusursuz oynuyordum. Şimdi baktım gelmiş. PC de Tüm telefonlarda kullanılamaz demiyor. Ama telefondan girince donanımı karşılamıyor diyor ama altta yükle seçeneği var. Tıklayınca uyarı veriyor ben tekrar yükleye basıyorum sonra ilgilenmeniz gerek diyor. Napıcam şimdi?

çinlinin yöntemini dene sorunsuz çalışıyor

OozyStaw

OozyStaw

Üye
yükleye bastım yükledi normal yolla sorun yok