Temple Run artık 512 MB Ram'li Cihazlarda!

Sponsorlu Bağlantılar

kursat99

kursat99

Üye
Çok teşekkürler Özgür abi. Gün içinde denemeye devam edicem.

anilakbay

Üye
Aslında 920 ya da 820 kullanan biri XAP dosyasını indirse ve buraya eklese denemiş olsak en azından açılacak mı diye? Çünkü dün güncellenmiş oyun. Yüklemeye ne zaman açılacak bilinmiyor.

evarietyw

evarietyw

Üye
ben xap dosyasını hafıza kartına atıp denedim olmadı

evarietyw

evarietyw

Üye
Geldi dediler yine bekliyoruz yine bekliyoruz bu ne böyle ya dalga geçiyorlar resmen

anilakbay

Üye
Ömrüm Nokia'nın güncellemelerini, Uygulama ve oyunlarını beklemekle geçecek :D Tasarım bakımından bu kadar güzel olmasa Lumia almazdım..

evarietyw

evarietyw

Üye
Bi 4 ay da mağazada yayınlanmasını bekleriz bence :)

tgoksen1

Üye
Ne zaman gelir ya oofff

kursat99

kursat99

Üye
Mağazada arayınca bulamıyorum. Heralde güncellenmiş hali yüklenecek...

PureFood

PureFood

Üye
Sabır arkadaşlar az daha... Şu tepenin ardında güzel günler var..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
evarietyw

evarietyw

Üye
Daha önce böyle bişe oldu mu herhangi Bi oyunda ? Olduysa indirmeye açmaları ne kadar sürmüştü acaba :)

PureFood

PureFood

Üye
Asphalt 7 olmuştu, bir ay sonra güncellendi. Boyutu düştü, 512 ramli cihazlara da açıldı.

evarietyw

evarietyw

Üye
öyle sormuyorum hani bunlar yayınlandı dedi ya işte böyle yayınlandıktan sonra ne kadar bekletmişlerdi

- - - Eklendi - - -

Hala gelmedi biz yine beklicez galiba aylarca :)

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Hayırlı olsun sonunda kavuştunuz :D

evarietyw

evarietyw

Üye
henüz kavuşma falan yok maalesef :)

- - - Eklendi - - -

Asphalt 7 ve asphalt 5 bende hala 1 gb ram sınırı var gibi gözüküyor bu da öyle olur diye korkuyorum

theruhix

Üye
evarietyw

evarietyw

Üye
Aynen de öyle anlattığım gibi bende hala asphalt 5 ve 7 de ram sınırlaması var htc 8s :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ömrüm Nokia'nın güncellemelerini, Uygulama ve oyunlarını beklemekle geçecek :D Tasarım bakımından bu kadar güzel olmasa Lumia almazdım..

Genelde yapılan en büyük hatayı yapıyorsunuz. Güncelleme oyun program işleri MİCROSOFT firmasına ait. Nokia DONANIM ve tasarım ile telefon üretir. Nokia wp8 platformunda yazılım geliştirme imtiyazına sahiptir. Zaten Nokia kendi adına güncelleme paketlerini yapıp , yayınlıyor.

1 GB , 512 mb sorunu ise oyun ve program geliştiricisi firmaların iş güzarlığı. Optmize ve derleme yaparken savsaklıyorlar...

evarietyw

evarietyw

Üye
bu nedir abicim ya geldi diye sevinmiştik :)