temiz mpx220

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mpxsami

Üye
    Konu Sahibi
temiz mpx220
slm arkadaşlar elimde temiz mpx220 var cihazı satma nedenim wm5 wm6 . bu yüzden satmak istiyorum. takas etmek isteyen arkadşlar windows işletim sistemi kullanan bi marka ile takas yapabilr z veya üstünde biraz para verebilirim.msn den ulaşanlara [email protected] adresim
cep 05398502994

nokio_6233

nokio_6233

Üye
satış fiyatı ne kadar peki?

mpxsami

Üye
    Konu Sahibi
100 tl . ama kesinlikle söyliyim cihaz temiz dış görünüşünde hafif bi çiziklikten başka çok temiz.ayrıca bütün aksesuarları da tamdır.cd,kulaklık,şarj,usb,kutusu bile var

--------------- Ekleme ---------------

arkadşım elinizde bir pda varsa takas + parada düşünebilirim

nokio_6233

nokio_6233

Üye
benim elimde var ama üstüne para alırım?

mpxsami

Üye
    Konu Sahibi
tmm ne kadar alırsın bana mail adresin gönder veya konuşalım cebim 05398502994.

birde vereceğin tlfnun markasını söylersen sevinirm ve birazda bilgi

nokio_6233

nokio_6233

Üye
samsung omnia 16 gb var üstüne 350 lira alırım benden söylemesi

[email protected] mail adresim bu eklersen sana cihaz hakkında istediğin kadar bilgi verebilirim

mpxsami

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardesim ben öğrenciyim o kadar telefona verecek param yok .

mpxsami

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar elimde temiz mpx220 var cihazı satma nedenim wm5 wm6 . bu yüzden satmak istiyorum. takas etmek isteyen arkadşlar windows işletim sistemi kullanan bi marka ile takas yapabilrz veya üstünde biraz para verebilirim.msn den ulaşanlara [email protected] adresim.
- temiz mpx220 fiyatı
100 tl . ama kesinlikle söyliyim cihaz temiz dış görünüşünde hafif bi çiziklikten başka bir sorunu yok.ayrıca bütün aksesuarları da tamdır.cd,kulaklık,şarj,usbve kutusu bile var üstelik 2gb hafız kartınımda üstünde verecem.cep 05398502994

Mavish Boy

Mavish Boy

Üye
slm arkadaşlar elimde temiz mpx220 var cihazı satma nedenim wm5 wm6 . bu yüzden satmak istiyorum. takas etmek isteyen arkadşlar windows işletim sistemi kullanan bi marka ile takas yapabilr z veya üstünde biraz para verebilirim.msn den ulaşanlara [email protected] adresim
cep 05398502994

Ben Almak İstiyorum Nerdensin

mpxsami

Üye
    Konu Sahibi
denizlideyim arkadasım.cebim orda yazılı dilersen ara konuşalım.

Mavish Boy

Mavish Boy

Üye
Ben İst. İçindeyim Malasef Olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt