Temel Office Paketi+Quick Office 6

Sponsorlu Bağlantılar

Dj_MeRo

Dj_MeRo

Üye
uygulama için teşekkürler...

mtdemirsel

Üye
Nadir kardeş ben sitede yeniyim. Quick Office i sayende kurdum. Çok teşekkürler. Eline sağlık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..ayrıca hoş geldiniz..

burak0796

burak0796

Üye
sertifikalandırdım.first i yükleyince sertifika tarafından kısıtlandırıldı diyor .ne yapıyım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonundaki sertifikaları sil..ayarlardan girip güvenlik ayarlarından sil..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi siteden sertifika aldın?

burak0796

burak0796

Üye
Opda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya normalde opda sertifikaları sağlam olur..öyle bir hata vermemesi lazım..

burak0796

burak0796

Üye
ya normalde opda sertifikaları sağlam olur..öyle bir hata vermemesi lazım..

Yardımınız için yinede sağolun ben biraz daha araştırayım. Teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

first ve second ı ayrı yerlerden indirip sertifikaladım yükledim ve şu an sorunsuzca çalışıyor. Yinede teşekkürler...:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

POLAT8124

POLAT8124

Üye
sagol

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Arkadaşlar ben 5800 a yazılım versiyonu olarak 31 i yüklemiştim..Sonra Office i yükleyim dedim ama Ana Menüdeki İndirme ile bağlandığımda Office güncellemesi yoktu..sitedeki ve diğer sitelerdeki verilen bütün office programlarını denedim ama sonuç alamadım..En son bir yerde buldum ve yükleyebildim..Şu an sorunsuz kullanmaktayım..Şimdi gelelim nasıl yükleyeceğinize..aşağıda vereceğim linkten programı indireceksiniz..rar dosyasının içinde iki tane program olacak..first ve second for install diye bunları sertifikalayıp önce first yazanı sonrada second for install yazanı telefona kuracaksınız..kurunca programı açın sizden kayıt olmanızı ister emailinizi girin ve bağlanmaya çalışın sonra iptal deyin ve sorunsuz kullanın..ben bu sorunu böyle çözdüm sadece 5800 ve N97 için değil diğer telefonlardada kullanılabilir..Temel office paketidir telefonunuzda office yüklü olmaması gerekiyor...önce temel paketi yükleyin diye problem yaşayanlar bunu yükleyebilir..

güzel insan temel paket sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor ayrıca bu ikisinide sertifikaladıgım halde böyle diyor bir yardımcı olabilirmisn güzel insan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben telefonu fabrika ayarlarına getirdikten sonra ilk olarak bunları kurduğumda sorunsuz kurdum..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bende daha bunu kurmadan 2 gun önce hard format atmıstım neyse yinede olmadı teşk saol güzel insan

FedExpress

Üye
hocam ellerine sağlık...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

kobayy

Üye
güzel insan temel paket sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor ayrıca bu ikisinide sertifikaladıgım halde böyle diyor bir yardımcı olabilirmisn güzel insan

Ben de her iki dosyayı da sertifikalandırdığım halde, bende de aynısını diyor. Bunu neden yapar ki?
V50 kurmuştum, ondan olabilir mi acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir..v40 da sorunsuz kurmuştum..

zovirax123

Üye
Merhaba yeniyim ama azimliyim....

5800 nav. telefon kullanmaktayım. office işime gerekli kulanmak istedim ama malesef çalışmadı çünki satın al vb. yazılar geldi bunun üzerine upgrade safyasına girdim ( bunların hepsini telefondan yapıyorum) bana mail adresi yazmamı söyledi bende yazdım. ve mail adresime iki dosya geldi biri adobe reader(pdf) diğeri office 6 ikisini cepe yükledim adobe kurdum ohh dedim office kur dedim güncelleme hatsı dedi bir kaç kere daha denedim. bu arada pdf kurunca tel reset yaptı. sonra internette aradım taradım bir yerde eski sürümü sil dedi office için bende sildimmm (eeee be niye silersin) sonra offive 6 yükleyim dedim bana temel paketi yükle dedi nıçtıkkkk işteee hadddiiiii uğraş dur saatlerce uğraştım yok ora yok bura bu foruma da girip çıktım ama nafile o program kur yok setifika sorunu morunu opda falan yazıları derken '''' QuickOffice_4.2.368_S6050.rar (4.62 MB (Megabyte), 2726x kez indirildi) indirdim sorunsuz kurdum ama yeni belge oluşturmak istediğimde uygulama lisansı yok bu özellik için lisans satın alacakmısınız yoksa devam mı edecekmisiniz diye bi yazı cıkıyo bu lisans sorununu nasıl hallledecegim yardım lütfen''''' diye bir yazıdan bu programı indiridp kurdum aaa inanılmaz office kurulmuştu hemde türkçeye dönmüştü ama hala bana dosyalrın içine girip kulannmama izin vermiyordu yani temel dosyayı kurdum ama offive çalışmıyordu. setifika falan almadım hacklemedim v.50 var tekrar office 6 yı denedim kurmak için ama malesef günceleme hatsı verdi bende artık durdum yani kısaca tekrar başa döndüm tek fark office Türkçe... bana office düzgün bir şekilde sorunsuz yükleyebileceğim anlatım ve dosya yardımı lazımmmm saygılar hoşçakalın.

Üst Alt