temalardaki menü yazı rengini değiştirmekle ilgili lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
temalardaki menü yazı rengini değiştirmekle ilgili lütfen yardım...
extsis proğramıyla temalara duvar kağıdı ekleyebiliyorum ama bazı temaların uygulama isimleri görünmüyor renginden dolayı bu işlerden anlayan biri varsa lütfen yardım etsin bana...şimdiden teşekkürler...

----------Eklendi @ 16:17:23 ---------- Yazıldı @ 14:51:21 ----------

anlaşılan forumda bu işten anlayan yok :(

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
neyse bu işten anlayan kimse yok burda anlaşıldı.konuyu silebilirsiniz :(

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla bn anlamyorm en azndan..

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
tek siz değil kimse anlamıyor malesef...sis dosyasını açıyorum arka plan resmi falan basit değiştiriyorum ama mevzu menüdeki yazı rengi olunca görüldüğü üzere kimse anlamıyormuş malesef.yinede cvp için tşk.

OzGuRKnowN

Üye
Bu konuyla ilgili sanki bir program var diye hatırlıyorum akşama eve gidince bakarım..

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
evet kurtuluş arkadaşıma katılıyorum ama programın son sürümünü indirmenizde fayda var.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi

kurtuluş hocam çok doğru söylüyorsunda bu pro yu indirdim ama sis yada sisx halindeki dosyayı açamadım geri kaldırdım ben extsis var ufak bi pro ama sis,sisx dosyalarını açabiliyor değişiklik yapabiliyor bilirsiniz zaten.renkler vs tümünde değişiklik yapılıyor ama ingilizcem -10 olduğundan hangisi menüdeki ikonların altında yazanların rengini temsiz ediyor anlamıyorum içinde menü yazanlarda şansımı denedim ama hiç alakası olmayan yerlerin yazı renkleri değişti malesef. bahsi geçen pro bu siz bi denerseniz şayet bulursunuz mutlaka. http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-programlari/siscontents-1-7-3-cikmistir-516317.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt