TeMaLaR (Buyrun bi Bakın)

DaRkRaiN

Üye
    Konu Sahibi
TeMaLaR (Buyrun bi Bakın)
Selam Arkadaşlar, Bende Sevdiğim ve Beğenerek Kullandığım Temaları Burda Toplamak İstedim. Vereceğim Temalar Daha Önceden Verildi ise Şimdiden Çok Sorry ama Unutulmuş Olabileceğini Düşünerek Yeniden Hatırlamak İyi Olur Diye Düşündüm..
Ayrıca Temalarım Alıntıdır Ama Hepsi Teker Teker Kendi Uploadlarımdır ve Kendi ScreenShotlarımdır ( Bazıları Hariç )
Lütfen Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz Arkadaşlar Emeğede Saygı Duyalım Lütfen
Şimdiden Teşekkürler ...

Ünlü İtalyan Tema Ustası Piciardan Toddler

İndirme Linki :

Smart Settings Skin, Oplogo ve Temaya Uygun Duwar Kağıtlarınıda Unutmamış Piciar
Buyrun :

Eğer Fontuda Beğendiyseniz .. Buyrun Onunda Linki Burda :

Bunlarda Ekran Koruyucu Umarım Beğenirsiniz Ekran Koruyucuyu Kullanmak İçin İlk Önceki Ekteki Dosyanın İçindeki " VaScrSaver.The.SummonWork.v5.0.037.B2.S60.SymbianOS.3g365.sis " dosyasını Telefona Kurunuz Daha Sonrada İstediğiniz Ekran Koruyucudan Bir Tanesini Programı Nereye Kurduysanız Aynı Yere Ekran Koruyucuyu Kurunuz Ekran Koruyucuyu Etkin Hale Getirmek İçin Kullandıgınız Temanın Üzerine Gelerek Seçenekler Diyip Düzenleden " The.SummonWork.v5 " Menüsü Seçerek Kullanmaya Başlayabilirsiniz

İndirme Linki :

TaTTo Theme By Kan

Link :

Tepkiler: koruma26262626, cptalperen, zelihanur ve 7 diğerleri

DaRkRaiN

Üye
    Konu Sahibi
Ünlü Türk Tema Ustası KAN dan Galatasaray Teması

Link :

Galatasaray Theme Skinpack By KAN

Link :

Beşiktaş Theme By Kan

Link :

Burn Theme by Drift

Link:

FenerBahçe Theme By KAN

Link :

DaRkRaiN

Üye
    Konu Sahibi
Vision 9 Theme

Link :

--------------- Ekleme ---------------

The Necromancer Theme

Link :

Need For Speed MostWanted Theme

Link :

Need For Speed Underground Theme

Link :

Red on Black Theme

Link :

Akşamın 9 undan beri ugrasıyorum anca bu kadar yapabildim çok yoruldum bugunluk bu kadar yeter

en kısa zamanda dewamını getiricem inşallah şimdilik herkese iyi geceler

eveeet kaldığımız yerden dewam ))))

Windows Mobile Theme

Link :

Windows Xp Theme

Link :

bugunluk de bu kadar yeter yorgunum iyi geceler cümleten

Blue Final Pro Theme

Link :

DaRkRaiN

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bi yorum yapmıycakmısınız :S boşuna mı ekliyorum ben bu temaları :S

turmer

Üye
çok güzel olmuş kardeş ellerine sağlık. Ben fontu da beğendim ama bu telefon işinden çok fazla anlamıyorum. Bu emek verdiğin fontu nasıl yüklerim telefonuma? Yardımcı olurmusun rica etsem? Telefonum N72

b3nQ

Üye
Saolasın Kardeş...

DaRkRaiN

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel olmuş kardeş ellerine sağlık. Ben fontu da beğendim ama bu telefon işinden çok fazla anlamıyorum. Bu emek verdiğin fontu nasıl yüklerim telefonuma? Yardımcı olurmusun rica etsem? Telefonum N72

Teşekkürler tabikide yardımcı olurum ne demek ilk once telefonuna bi dosya yöneticisi programı yüklüyorsun (fexplorer xplore fileman vs. vs. ) ben fexploreri öneririm bunu yükledikten sonra ilk işimiz C nin içinde System adlı klasör war onun içine girip Fonts die bi klasör oluşturmak .. daha sonra bu verdiğim fontu telefonun hafıza kartının içindeki herhangi bi yere at örneğin Dİğer yani Othersin içine .. daha sonra fexplorere gir ve ordan E ye ondan sonrada enin içinde Others klasörünn içinde bu fontlar olacaktır daha sonra teker teker kopyala yapştır yönteminden e nin içindekini c system klasörünün içindeki fonts a taşı ve daha sonra teli yeniden başlat fontun hazır

Teşekkürler arkadaşlar iyi veya kötü yorumlarınız için

abi su vodafene tr yazıo ya onunuda logosunu versene

teşşkkrler bro

fenerbahçe teması ykmu :S:S:S

driver45

Üye
Galatasaray Teması Harika Olmuş!!! Eline Sağlık, Emeğe Ve Gs'ye Saygı

Furqann

Üye
Kardeş Bi Sorum Olacak
Bu Fonts Klasörü İçindeki .Dll Uzantılı Dosyaları Nereye Atacaz ?

DaRkRaiN

Üye
    Konu Sahibi
abi su vodafene tr yazıo ya onunuda logosunu versene

selam kardeşim vodafone tr yazıyo ya onunda logosunu ver demişsin aslında tam olarak ne demek istediğini anlamadım logo istiyosan hangisinin logosunu istiyosun ? eger o vodafone tr yazısını istiyosan o zaten font şeklinde ve piciarın toddler temasında o fontu verdim ordan indirebilirsin

teşşkkrler bro

fenerbahçe teması ykmu :S:S:S

Saol Kardeşim Ben Galatasaraylı Oldugum İçin ve İlk Mesajımdada Begenerek Kullandıgım temalar yazdıgım için fenerbahce teması eklemedim ki doğal olarak ta bi Galatasaraylıdan fb teması kullanılması beklenmez saten ama istediğin için yine KAN ın yapmış oldugu 100. yıl temasını nette aradım ve buldum onu ekliycem şimdi

FenerBahçe Temasını İlk Sayfaya Taşıdım Arkadaşlar

Galatasaray Teması Harika Olmuş!!! Eline Sağlık, Emeğe Ve Gs'ye Saygı

teşekkürler kardeşim yorumlarının dewamını bekliyorum

Kardeş Bi Sorum Olacak
Bu Fonts Klasörü İçindeki .Dll Uzantılı Dosyaları Nereye Atacaz ?

kardeşim o verdiğim fonts klasörünün içindeki dosyaların tamamını c nin içindeki system klasörünün içindeki eger yoksa Fonts isimli bi dosya oluşturarak hepsinin onun içine at ve telefonu yeniden başlat eminim olcaktır

saol usta mutişsin (gs yerine fb olsaydı keske)