Temalar arası aktarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Temalar arası aktarım
Arkadaşlar metro revolution pro temasındaki klavye ve alfasayısal tuş takımını meego by fsx temasına aktarma gibi bir şansımız var mı yapabilenler varsa yardımcı olabilirler mi metro temasını ekran parlaklığını kısmasından dolayı kullanmıyorum ama klavyesi ve tuşları hoşuma gidiyor mesaj yazarken rahat oluyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa hepsine şimdiden teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hiç yapmadım açıkçası ama sis editörle temaların ikonları falan aktarılabiliyordu klavye olurmu bilmem bi kurcala istersen.

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası ben pek anlamıyorum bu işlerden o yüzden sizlerden yardım istiyorum uzun zamandır forumu takip ediyorum ikon aktarımı konularını gördüm ama hiç kendim yapmayı denememiştim ama klavye de aktarılabiliyorsa çok iyi olur umarım yardımcı olabilecek birileri çıkar :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardes siscintent programi ile yapilabiliyor. Hatta istersen sen rengini degisebiliyorsun fakat oldukca karisik ve neyin nerede oldugunu bilmen lazim. Iki temayi karsilastirirsin farkli kisimlari degisirsin

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben o programı araştırırım ama yapabileceğimi zannetmiyorum dediğim gibi bu işlerden anlayan bir arkadaş yardımcı olabilirse dediğim şeyi yapabilirse sevinirim

- - - Eklendi - - -

yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar temalar konusunda bilgi sahibi olanlar varsa lütfen konumu cevaplasınlar

eren3546

eren3546

Üye
ıngilizcen varsa nokiavnn bu site ye bi bak

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz siteye baktım fakat işime yarayacak birşey bulamadım malesef

najanaja

najanaja

Üye
o zor iş kardeşim hiiiiç uğraşma daha iyi siscontentsle belki yapılabilir ama temanın içince klavye nerede onu bulmak imkansız gibi bişey sadece ikon desteğini deiştirmek istesen kolaydı onun programı var iki dk kada deiştiriyo ama sen bambaşka bişey istiyosun sana tawsiyem gerçekten hiç uğraşma bile :)

charmingraul

charmingraul

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız ben bu siscontent denen programı indirdim birşeyler yapmaya çalıştım fakat olmadı beceremedim çözemedim zaten programı ikon aktarmayı bile beceremedim durumum o kadar kötü yani :) en iyisi sizin tavsiyenize uyayım uğraşmayayım tema bölümünden klavyesi metronunkine benzeyen bir tema bulabilirsem onu yükler kullanırım veya sizin bildiğiniz kullandığınız tavsiye edebileceğiniz güzel bir tema varsa onu kullanırım tavsiye edebilirseniz sevinirim :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Swype2 kur kardes telefonuna. Forumda renk secenekleri bile mevcut. Sadece ingilizce dil secenegi var ama cok super. Ilk gunden beri kullaniyorum onu. Renk secenegi olarak da tuslara basinca isigi acayip yanan mavi renk var onu kullaniyorum. Forumu arastir bulursun. Dene kesinlikle.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Swype2 kur kardes telefonuna. Forumda renk secenekleri bile mevcut. Sadece ingilizce dil secenegi var ama cok super. Ilk gunden beri kullaniyorum onu. Renk secenegi olarak da tuslara basinca isigi acayip yanan mavi renk var onu kullaniyorum. Forumu arastir bulursun. Dene kesinlikle.

yanlışın var türkçesi çoktandır var :hmmm

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Turkce dil oldugunu bilmiyodum vallaha. Neyse zaten alisigim ing karakter kullanmaya rahat oluyo. Tus sayisi da az

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Çizerek daha rahat yazarsın türkçe daha iyi ;)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Link atabilir misiniz ben de deneyeyim. Zaten su cizme isi cok super bisey. Harflere cizerek gidiyosun kelime cikariyo falan.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dostum üst konuda vardı swype türkçe diye yazı ekran dil araçlarında ya sms mms araçlarında falan ama üst konuydu swype pen input falan yazıyordu şimdi mobilim sen kolay bulursun üst konu zaten:)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben de mobilim iste :D neyse sabah pc den bakarim kardes sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt