Tema Yükledim, Yazı Tipi Değişti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelepce

Üye
    Konu Sahibi
Tema Yükledim, Yazı Tipi Değişti
Maxicep te verilmiş olan bir tema win vista şu paralı olanı yükledim.Ve yazı tipi değişti yazı tipin de ise tr karakter gözükmüyor ve oldukca kötü bir yazı tipi temayı sildim fakat hala aynı yazi tipi mevcut ne yapabilirim bu konu icin?

veyahut başka bir yazı tipi yüklenebilir mi ? kendimiz in secebileceği ?

bu arada tel : 6630

madhead

madhead

Üye
indirdiğin dosya içinde "removefont" ismli bi pro var..onu kur..

kelepce

Üye
    Konu Sahibi
hemen deniyorum

Evet bu şekil de oldu sağol

peki bu şeiklde başka font lar yüklüyebiliyormuyuz ?

madhead

madhead

Üye
evet yükleyebilirsin..sitede olucak..biraz araştırırsan bulursun..hadi kolay gelsin..

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
<div class='quotetop'>(kelepce &#064; Apr 27 2006, 04&#58;49 PM) [post=323807]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Maxicep te verilmiş olan bir tema win vista şu paralı olanı yükledim.Ve yazı tipi değişti yazı tipin de ise tr karakter gözükmüyor ve oldukca kötü bir yazı tipi temayı sildim fakat hala aynı yazi tipi mevcut ne yapabilirim bu konu icin?

veyahut başka bir yazı tipi yüklenebilir mi ? kendimiz in secebileceği ?

bu arada tel : 6630
[/b][/quote]
linklere direkt olarak atlamadan önce açıklayıcı bilgi varsa okumak daha faydalı sanırım,orada bunun anlatıldığını hatırlıyorum

ozkanak

ozkanak

Üye
evt ben anlatmıştımmm çunku banada olduuu bu arada tr font yok boşuna uğraşmayın

M3L!H

M3L!H

Üye
Hayır TR 1destekli fontlar heryerde var C:\system\Fonts a atcaksın ama tabii türkçe olmak zorunda :)

mertkoray

Üye
bire haftadır uğraşıyordum.çok teeşkk
rler

danger_alp

danger_alp

Üye
indirdiğin dosya içinde "removefont" ismli bi pro var..onu kur..
kelepce' Alıntı:
mertkoray' Alıntı:
ozkanak' Alıntı:
DeRMaNTeS' Alıntı:
hepinizin sorununa bi çözüm var.. yüzünüz gülsün biras

bakın Arkadaşlar.. fontları değiştirmek yada silmek için uygulayacağınız şe şudur.. ilk olarak bir dosya yönetici program yüklersiniz.. (profiexplorer,explorer,xplore,profimail,griffon,filemanager,efileman vb.) HEpsi sitede mevcuttur..
Font siLmek..!! == C:/system/fonts ''Fonts'' klasörünün ismini ''Fontsa'' , ''Font'' Vb.. bi isim yazarak değiştirin.. sonra o klasörün içine girip içindeki dosyayı silin.. ve klasörün adını tekrardan Fonts olarak yazın..
YEni font yüklemek..!! ==sitede bu fonlar mevcuttur..(türkçe karakterli) istediğiniz fontu seçip o fontu sildiğimiz klasörün içine (C:/system/Fonts)'a atın.. bu kadar.. yeni bi font atmazsanız dier font u da silerseniz hiç bi problem olmaz eksi orjinal font unuzgeri yüklenir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt